FAQ - søg medarbejder

Hvordan opretter jeg en jobannonce?

Klik ind på menupunktet "Vejledning". Her finder du en vejledning til at oprette en jobannonce.

Hvordan logger jeg ind?

Hvis du er medlem af Tandlægeforeningen, kan du benytte dit medlemsnummer og din adgangskode til at logge på med. Det er også de oplysninger, du bruger til at logge på Tdlnet.dk.
Hvis du ikke er medlem af Tandlægeforeningen, får du automatisk tilsendt brugernavn og adgangskode, når du opretter en jobannonce.

Hvad er indrykningsgaranti?

Der er indrykningsgaranti på Dentaljob.dk. Det betyder, at hvis du ikke har fundet en medarbejder til jobbet inden fire uger, kan du få forlænget din jobannonce i yderligere fire uger uden beregning.
Se under "Hvordan fornyr jeg min jobannonce?" for yderligere information.

Hvad er en profilagent?

En profilagent støvsuger websiden for jobsøgere, som passer til netop dine søgekriterier. Klik ind på "opret profilagent" og kryds de relevante felter af.
Du skal være logget ind på Dentaljob.dk for at kunne oprette en profilagent.
Klik her for at oprette PROFILAGENT

Hvor hurtigt kan jeg få vist min jobannonce på Dentaljob.dk?

Alle jobannoncer skal godkendes af redaktionen, inden de bliver vist på Dentaljob.dk. Der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden din annonce bliver vist. 

Jeg kan ikke se jobansøgernes profiler på Dentaljob.dk?

For at kunne se jobansøgeres profiler på Dentaljob.dk skal du enten være medlem af Tandlægeforeningen (login med dine medlemsoplysninger), eller du skal have oprettet en jobannonce.
Det er dog muligt at købe adgang til profilerne. Kontakt Tina Andersen på telefon 33 48 77 33 for mere information.  

Jeg har mistet brugernavn og adgangskode?

Når din jobannonce er godkendt af redaktionen, får du en bekræftelsesmail, hvor dit brugernavn og adgangskode er anført.
Hvis du er medlem af Tandlægeforeningen, er det de samme oplysninger, som du bruger til at logge på Tdlnet.dk.
Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du kontakte Tina Andersen på telefon 33 48 77 33 eller e-mail ta@tdl.dk.

Hvordan fungerer billetmærke?

Billetmærke sikrer dig fuldstændig anonymitet på Dentaljob.dk. Jobsøgere har to muligheder for at kontakte dig. Enten via en automatisk e-mailfunktion (din e-mailadresse er skjult) eller via brev, som skal sendes til redaktionen. Redaktionen sender efterfølgende brevene videre til dig.
Som medlem af Tandlægeforeningen skal du være opmærksom på, at du vil modtage en bekræftelsesmail på din jobannonce på den e-mailadresse, der er knyttet til dit medlemskab af Tandlægeforeningen - og ikke den e-mailadresse, som du skriver i oprettelsen af jobannoncen. Den e-mailadresse, som du oplyser på Dentaljob.dk, vil du modtage jobansøgninger på. Hvis du ønsker at modtage alle informationer på samme mail, bedes du kontakte Tina Andersen på telefon 33 48 77 33 eller e-mail ta@tdl.dk.

Jeg har ikke modtaget en e-mail med brugernavn og adgangskode?

Som medlem af Tandlægeforeningen skal du være opmærksom på, at du vil modtage en bekræftelsesmail på din jobannonce på den e-mailadresse, der er knyttet til dit medlemskab af Tandlægeforeningen - og ikke den e-mailadresse, som du skriver i oprettelsen af jobannoncen. Den e-mailadresse, som du oplyser på Dentaljob.dk, kan jobansøgere kontakte dig på.
Hvis du ikke er medlem af Tandlægeforeningen, sendes bekræftelsesmailen til den adresse, du har angivet under "kontakt e-mail".
Der kan gå op til en arbejdsdag, før din jobannonce bliver godkendt, og e-mailen bliver afsendt.

Jeg kan ikke se min jobannonce?

Din annonce skal godkendes, inden den bliver vist på Dentaljob.dk. Der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden du kan se den. Når din annonce er godkendt, modtager du en e-mail med brugernavn og adgangskode.
Efter fire uger bliver din jobannonce automatisk inaktiv. Du vil dog modtage en e-mail, hvor du bliver gjort opmærksom på, hvornår den bliver inaktiv.
Du kan kontakte Tina Andersen for at få rettet din e-mailadresse. Telefon 33 77 48 33 eller e-mail ta@tdl.dk.

Hvordan fornyr jeg min jobannonce?

Når de fire uger er gået, kan du selv forlænge din jobannonce i yderligere fire uger uden beregning. Du vil modtage en e-mail om, hvornår annoncen bliver inaktiv og hvordan du kan forlænge den. Hvis du ikke selv fornyr annoncen, bliver den slettet.
Når du har forlænget din jobannonce, skal den godkendes af redaktionen, inden du kan se den på Dentaljob.dk.

Kan jeg ændre teksten i min jobannonce?

Du kan til enhver tid rette og ændre i din jobannonce. Inden ændringerne bliver vist på Dentaljob.dk, skal de godkendes af redaktionen, og der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden du kan se ændringerne.

Jeg har ændret min jobannonce, men ændringerne bliver ikke vist?

Dine ændringerne bliver ikke vist på Dentaljob.dk, før de er godkendt af redaktionen. Der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden du kan se ændringerne.

Kan jeg gøre min jobannonce inaktiv eller slette den?

Du har ikke mulighed for at gøre din jobannonce inaktiv. Kontakt derfor Tina Andersen på telefon 33 48 77 33 eller e-mail ta@tdl.dk, hvis du ønsker, at din annonce bliver inaktiv. Du har dog mulighed for selv at slette din jobannonce.

Jeg kan ikke logge ind på Dentaljob.dk?

Vær opmærksom på, at Dentaljob.dk skelner mellem store og små bogstaver.

Kan jeg finde en gammel jobannonce?

Jobannoncer, som er udløbet, kan du finde under Jobudbyder/Mine annoncer.

Hvor kan jeg se, hvilke jobsøgere jeg har kontaktet, og hvem der har reageret på min jobannonce?

Under menupunktet Jobudbyder/Mine henvendelser kan du finde en liste over både de beskeder, som du har sendt fra Dentaljob.dk, og de henvendelser, du har fået på din jobannonce.