FAQ - søg job

Hvordan opretter jeg en profil på Dentaljob.dk?

Klik ind på menupunktet "søg job". Her finder du en vejledning til at oprette en jobprofil og en annonceagent.

Hvor hurtigt kan jeg få vist min profil på Dentaljob.dk?

Alle jobprofiler skal godkendes af redaktionen, inden de bliver vist på Dentaljob.dk. Der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden din profil bliver vist. 

Hvad er en annonceagent?

En annonceagent støvsuger websiden for jobs, som passer til dine ønsker og giver dig besked, når der kommer en jobannonce, der matcher dine krav og ønsker. Klik ind på "opret annonceagent" og kryds de relevante felter af.
Du skal være logget ind på Dentaljob.dk for at kunne oprette en annonceagent.

Hvordan logger jeg ind?

Hvis du er medlem af Tandlægeforeningen, kan du benytte dit medlemsnummer og din adgangskode til at logge på med. Det er også de oplysninger, du bruger til at logge på Tdlnet.dk.
Hvis du ikke er medlem af Tandlægeforeningen, får du automatisk tilsendt brugernavn og adgangskode, når din jobprofil bliver godkendt af redaktionen.

Hvordan fungerer billetmærke?

Billetmærke sikrer en jobudbyder fuldstændig anonymitet på Dentaljob.dk. Du har to muligheder for at rette henvendelse til et job under billetmærke. Enten via den automatiske e-mailfunktion eller via brev, som skal sendes til redaktionen. Redaktionen sender efterfølgende brevene videre til jobudbyderen. Redaktionen er ikke ansvarlig for den videre proces.

Jeg kan ikke se min profil?

Din profil skal godkendes, inden den bliver vist på Dentaljob.dk. Der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden du kan se den. Når din jobprofil er godkendt, modtager du en e-mail med brugernavn og adgangskode.
Efter fire uger bliver din jobprofil automatisk inaktiv. Du vil dog modtage en e-mail, hvor du bliver gjort opmærksom på, hvornår den bliver inaktiv. Hvis du ikke fornyr din profil, vil den blive slettet.

Kan jeg ændre min jobprofil?

Du kan til enhver tid rette og ændre i din jobprofil. Inden ændringerne bliver vist på Dentaljob.dk, skal de godkendes af redaktionen, og der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden du kan se dem.

Jeg har ændret min jobprofil, men ændringerne bliver ikke vist?

Dine ændringerne bliver ikke vist på Dentaljob.dk, før de er godkendt af redaktionen. Der kan derfor gå op til en arbejdsdag, inden du kan se ændringerne.

Kan jeg gøre min jobprofil inaktiv eller slette den?

Du kan godt gøre din jobprofil inaktiv og/eller slette den. Når den først er slettet, kan den ikke genskabes.
Hvis du ønsker at gøre din jobprofil aktiv igen, skal den godkendes af redaktionen, før du kan se den på Dentaljob.dk.

Hvor lang tid er min profil online?

Din jobprofil er aktiv i fire uger. Du vil modtage en e-mail, når den er ved at udløbe, så du har mulighed for at forlænge den. Hvis du ikke forlænger din jobprofil, vil den blive slettet.

Jeg kan ikke logge ind på Dentaljob.dk?

Vær opmærksom på, at Dentaljob.dk skelner mellem store og små bogstaver.

Kan jeg finde min gamle jobprofil?

Jobprofiler, som er udløbet, bliver desværre ikke gemt. Du bliver derfor nødt til at oprette en ny profil. Husk derfor at reagere, når du får mail om, at din jobprofil udløber.

Jeg har mistet brugernavn og adgangskode?

Når din jobprofil er godkendt af redaktionen, får du en bekræftelsesmail, hvor dit brugernavn og adgangskode er anført. Hvis du ikke kan finde e-mailen, kan du kontakte Tina Andersen på telefon 33 48 77 33 eller e-mail ta@tdl.dk.

Hvis du er medlem af Tandlægeforeningen, er det de samme oplysninger, som du bruger til at logge på Tdlnet.dk.

Er det muligt at være anonym på Dentaljob.dk?

Det er muligt at være anonym på Dentaljob.dk ved at vælge feltet "anonym", når du opretter en jobprofil.
Jobudbydere kan kontakte dig via den automatiske e-mailfunktion, men de kan ikke se din e-mailadresse.

Jeg har ikke modtaget en e-mail med brugernavn og adgangskode?

Som medlem af Tandlægeforeningen skal du være opmærksom på, at du vil modtage en bekræftelsesmail på din jobannonce på den e-mailadresse, der er knyttet til dit medlemskab af Tandlægeforeningen - og ikke den e-mailadresse, som du skriver i oprettelsen af annoncen. Den e-mailadresse, som du oplyser på Dentaljob.dk, kan jobansøgere kontakte dig på.

Hvis du ikke er medlem af Tandlægeforeningen, sendes bekræftelsese-mailen til den adresse, du har angivet under "kontakt e-mail".

Hvordan fornyr jeg min jobprofil?

Når din jobprofil har været aktiv i fire uger, vil du modtage en e-mail om, hvornår den udløber, og hvordan du kan forlænge den yderligere fire uger. Fornyr du den ikke, bliver den slettet.
Når du har forlænget din jobprofil, skal den godkendes af redaktionen, inden du kan se den på Dentaljob.dk.

Hvor kan jeg se, hvilke jobudbydere jeg har kontaktet, og hvem der har reageret på min jobansøgning?

Under menupunktet Jobsøger/Mine henvendelser kan du finde en liste over både de beskeder, som du har sendt fra Dentaljob.dk, og de henvendelser du har fået på din jobansøgning.