Vejledning

Særligt for jobsøgere

Som bruger af Dentaljob.dk får du gratis adgang til at oprette en profil og en eller flere annonceagenter samt en personlig huskeliste, der fungerer som et slags arkiv, hvor du kan gemme interessante jobannoncer. Med en annonceagent vil du løbende få tilsendt e-mails med de jobannoncer, der passer netop til dine ønsker.


Under Mine henvendelser kan du finde en liste over både de beskeder, som du har sendt fra Dentaljob.dk, og de henvendelser, du har fået på din jobansøgning.

Særligt for jobudbydere

Adgang til profilsøgning med jobannonce
Hvis du har en annonce i Tandlægebladet eller på Dentaljob.dk, vil du automatisk samtidig med indrykningen få adgang til at søge efter alle aktive jobsøgende med samme stillingsbetegnelse. De tilsendte adgangskoder til profilsøgningen er gyldige i fire uger.

Adgang uden annonce
For at kunne søge i profiler skal man være medlem af Tandlægeforeningen eller være oprettet som betalende bruger.

Ønsker du at få adgang til profilsøgning, kan du kontakte Dentaljob.dk på TB@tdl.dk eller på telefon 70 25 77 11.

Profilagent
Som annoncør på Dentaljob.dk eller som profilsøger får du endvidere mulighed for at oprette en eller flere profilagenter. Du vil på denne måde modtage en e-mail med de profiler, der passer netop til dine søgekriterier.

Min huskeliste
Du får også mulighed for at gemme udvalgte profiler på din egen huskeliste. På denne måde er det meget nemt at vende tilbage til disse profiler.

Mine Henvendelser
Her kan du finde en liste over både de beskeder, som du har sendt fra Dentaljob.dk, og de henvendelser, du har fået på din jobannonce.


Har du spørgsmål til Dentaljob.dk, kan du enten ringe på 70 25 77 11 eller sende en mail til digital redaktør Emil Rantale Danielsen på erd@tdl.dk

Hvis der er særlige spørgsmål vedrørende annoncering eller adgang til profilsøgning, kan du ringe til marketingskonsulent Tina Andersen på telefon 33 48 77 33 eller på ta@tdl.dk