Jobopslag

Passioneret og empatisk tandplejer søges til Århus C

Tandplejer | Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 08-10-2024

Du bliver en del af et skønt team, hvor vi er 3 tandplejere, 4 tandlæger og 4 klinikassistenter og 2 elever. Vores mission er at give vore patienter evidensbaseret tandbehandling af høj faglig kvalitet i trygge og rolige rammer, samtidig med vi leverer byens bedste service.

Vi kan tilbyde en veletableret stilling ledig pr. 1/12 2024.

Hos os bliver du en vigtig del af et engageret team, hvor aktiv efteruddannelse understøtter vores fortsatte faglige udvikling. Alle medarbejdere ses, høres og forventes at bidrage konstruktivt til klinikkens dagligdag. Vi har fokus på at holde den gode tone og et godt humør. Vi vægter trivsel højt for alle kollegaer og ikke mindst respekt for hinanden og vores forskeligheder.

De personlige kvalifikationer vi leder efter i vores kommende kollega er en person, med erfaring, overblik og empati. Du er en dygtig diagnostiker, selvkritisk og har en omhyggelig nænsom hånd. Med din faglige balast tilbyder du patienterne den bedste behandling. Du er ikke bange for udfordringer, finder løsninger selvstændigt eller i samarbjede med klinikkens øvrige behandlere. Du har øje for patientens behov og kan vise den fornødne omsorg, samt skabe tryghed for patienten, ved at have hjertet på rette sted.

Du er teamplayer, smilende og imødekommende og finder det naturligt at yde et højt serviceniveau for patienterne.

Smittende godt humør og lyst til socialt engagement er et plus.

Kan du se dig selv indgå i dette team? - så er du måske den tandplejer, vi leder efter.

Arbejdstider: 30 timer pr. uge fordelt på 4 arbejdsdage.

Startdato: 1. december 2024

Send os din ansøgning, CV samt referencer på mail til jl@tandlaegerneryesgade.dk

Samtaler holdes løbende.