Jobopslag

Klinikassistent søges til en spændende vikar stilling midt i Roskilde by.

Klinikassistent | Vikariat | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 21-08-2024

Vi søger en frisk klinikassistent til en vikar stilling ca.30 timer fordelt på 4 dage – foreløbigt i 6 måneder, med mulighed for forlængelse, på en spændende, travl arbejdsplads, med engagerede kollegaer og i et velfungerende teamwork, midt i Roskilde by, beliggende i gågaden tæt på offentligt transport og parkeringsmuligheder.

Som person brænder du for faget og sætter en ære i dit arbejde. Du er vant til at tage initiativ og gennemføre tiltag, som er afstemt med dine kollegaer. Loyalitet er en del af din personlighed og du har interesse i et godt samarbejde.

Vi tilbyder et job med masser af udfordringer og faglig sparring, på en top moderne digitaliseret Tandlægeklinik med bla. elektronisk journal (Al Dente), Cerec digital porcelæns arbejde og digitalrøntgen/panorama røntgen. Vort team består af 2 Tandlæger, 2 tandplejer samt 5 klinikassistenter.

Vi beskæftiger os med alle former for tandbehandling, bla. kosmetisk tandpleje herunder tandregulering m. bla. Suresmile / Invisalign, kirurgi herunder implantat behandlinger, laser, advanceret protetik.

Tiltrædelse 1.10.2024 el. efter aftale. (Gerne før).

Send venligst skriftlig ansøgning + cv til: receptionen@tandicentrum.dk

Tandlægerne I Centrum v/ Lars Weltzer

Algade 5 • 4000 Roskilde • Tlf. 46351243 www.tandicentrum.dk

Om Tandlægerne i centrum v. Lars Weltzer

Privat ejet klinikken igennem 2 generationer. Der sættes stor pris på de menneskelige værdier og et godt teamwork.

Kontakt annoncøren