Jobopslag

Tandplejer 20-37 timer

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 02-09-2024

Der er fart på! På den gode måde. På trods af et ellers fuldt engageret hold på 4 tandlæger og 4 tandplejere, er det tid til endnu en tandplejer på holdet. Vi søger denne gang en erfaren tandplejer.

Vi er en stor og veldreven klinik i hjertet af Hillerød. 5 minutter fra stationen og 25 min med toget fra København.

De sidste 40 år har tandplejere været en velintegreret del af behandlingsteamet på klinikken, og du vil derfor som tandplejer hos os få brugt alle de kompetencer, du har fået gennem studie og tidligere ansættelser.

Vi er et team på 22 personer, der sætter stor pris på et rart og udviklende arbejdsmiljø. Den daglige fælles frokost fungerer som samlingspunkt for hele teamet og er altid en højlydt og hyggelig samling. Vores forventning til dig er en medarbejder, der er klar til at indgå i et tværfagligt behandlingsteam med andre tandlæger og tandplejere, og som er klar til at udvikle sig løbende.

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Eva Bundgaard via eva@ntand.dk eller på mobil 23352342

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning nu.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh Martin, Bo og resten af teamet.

Om Nordsjællands TandlægeCenter

I hjertet af Hillerød finder du en af byens største og mest moderne tandklinikker. Her kan du møde de nyeste teknologier og få lavet tandarbejde på en så smertevenlig måde, som ingen troede muligt for blot få år siden.

Kontakt annoncøren