Jobopslag

Klinikassistent til Tandklinikken i Sundhedshuset, Randers.

Klinikassistent | Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 11-07-2024

Klinikassistent til Tandklinikken i Sundhedshuset, Randers.

Vi søger nu endnu en god og gerne erfaren klinikassistent 31-35 timer ugentligt – efter aftale. Vi er en dynamisk klinik i konstant udvikling og beskæftiger i øjeblikket 5 tandlæger, 9 klinikassistenter, 4 tandplejere, 1 specialtandlæge i kæbekirurg samt 1 klinisk tandtekniker.

Klinikken søges konstant opdateret med nyeste teknikker og digitalt udstyr og råder f.eks. over intraorale skannere, lab-skanner, 3D-printer, fræsere (til kroner, broer og proteser) samt eget laboratorium. Der tilbydes stort set alle former for tandbehandling. For den rette vil der således være mulighed for at prøve kræfter og dygtiggøre sig på de fleste af fagets områder, heriblandt også reception/administration, hvis du har flair for det.

Vi lægger vægt på at være et fagligt dygtigt team med en god holdånd, gode indbyrdes relationer samt godt humør – i det hele taget et sted, hvor man har det rart socialt og trives i sit arbejde. Vi arbejder alle som udgangspunkt 4 dage ugentligt med 2 dage til kl.17 samt 2 dage til kl.15….så der også er tid til familie og andre gøremål i løbet af ugen. Vi ønsker at være en klinik, der tiltrækker og fastholder patienterne på grund af vores service, gode patientoplevelser, ordentlighed og kvalitetsarbejde. Dig: modsvarer du ovenstående er det naturligvis en fordel; men er du mindre erfaren, har ambitionerne, er målrettet og stabil, da tøv heller ikke med at sende os en ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse medio august 2024 eller snarest derefter.

Ansøgning sendes til Frank Kruhöffer, kruhoeffer@sundhedshuset.dk - eller kom forbi klinikken med den, så kan du umiddelbart få et indtryk af stedet/os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen Frank Kruhöffer Tandklinikken i Sundhedshuset.