Jobopslag

Dygtig tandlæge søges til vikariat med fuld aftalebog Taastrup

Tandlæge | Deltid, Fuld tid, Vikariat | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 09-07-2024

Tandklinikken Wølund & Wolf søger efter en dygtig og kvalitetsorienteret tandlæge til et barselsvikariat fra 1. oktober 2024 eller snarest derefter. Stillingen er som udgangspunkt 34 timers stilling inkl. frokostpause fordelt på 4 dage med fri om fredagen. Andre dage/timer kan vi tale om.

Du vil kunne forvente fuld aftalebog.

Du vil komme til at indgå i et team, der udover dig består af 1 tandlæge, 3 tandplejere, 3,5 klinikassistenter og 1,5 receptionist, samt en ekstern kirurg der kommer ca. 1 gang om måneden. Du vil derfor blive en del af vores travle team i en hyggelig bevaringsværdig ejendom, beliggende nær Taastrup Hovedgade, lige ved stationen og 2 min fra motorvejen.

Det er vores tandplejere, der sørger for samtlige undersøgelser og parodontose behandlinger, således at tandlægerne udelukkende beskæftiger sig med egentlige tandbehandlinger, som fyldninger, rodbehandlinger og (operative) tandfjernelser. Derudover laver klinikken meget fast protetik i form af kroner og broer, så dette vil du også komme til at lave en del af. Klinikken laver også implantatbehandlinger, disse vil dog ikke indgå i dine arbejdsopgaver, og derfor er det ikke et krav at du skal kunne udføre dette.

Da det er vores tandplejere, der står for samtlige undersøgelser, har tandlægerne et tæt samarbejde med dem, til de lidt mere behandlingskrævende cases, så vores patienter får den bedst mulige behandling. Så selvom tandlægerne ikke selv udfører undersøgelser, forventer vi at du har lyst til at indgå i et team hvor sparring er en naturlig del af hverdagen.

Da vi har mange patienter med komplekst behandlingsbehov er det en klar fordel at du har JUS.
Vi bruger Aldente systemet.

Vigtige ting i vores team:

- Tager ansvar og er initiativrig. -Kan lide at have en travl hverdag og stadig kunne smile til dine kollegaer og patienterne på klinikken.

- Er en teamplayer, med teamets bedste for øje.

- Interesserer sig for, at vores patienter føler sig trygge, og at de får den bedst mulige behandling.

- Er ambitiøs, har stor faglig stolthed, og ønsker at blive ved med at forbedre sig.

Spørgsmål og ansøgninger kan sendes til:
job@tandww.dk

Vi vil holde samtaler løbende.

Kontakt annoncøren