Jobopslag

Tandplejer søges til vores fantastiske klinik i Herlev

Tandplejer | Deltid, Fuld tid, Vikariat | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 01-07-2024

Tandplejer søges til barselsvikariat

Da vores tandplejer går på barsel medio september, søger vi en barselsvikar til fortsat at passe godt på vores patienter og deres tænder.

Er du i gang med at søge nye udfordringer og forventer din kommende arbejdsplads kan bidrage med fokus på høj faglighed, tværfaglig sparring, en fuld aftalebog med varierende behandlinger, samt være med til at udarbejde behandlingsplaner- så er vi den rette arbejdsplads for dig. Udover det faglige, vil du være omgivet af dygtige, ambitiøse og søde kolleger, som altid bestræber det perfekte med et godt sammenhold.

Hvem er vi?

Vores team består af 2 tandlæger, 1 kæbekirurg, 2 tandplejere og 4 klinikassistenter. Vi arbejder stort set inden for alle fagets områder. Du kan se mere på vores hjemmeside: www.herlevtandpunkt.dk

Vi bestræber efter et sundt og behageligt arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra en flad struktur, hvorfor medinddragelse og medindflydelse fra klinikkens personale vægtes højt. Hos os går vi ikke på kompromis - hverken på fagligheden, kvaliteten af vores arbejde, materialer eller efteruddannelse. Vores mål er at give patienterne den bedste tandbehandling, ud fra et fagligt udgangspunkt med patientens ønske(r) og behov i centrum. Samtidig har vi et ambitiøst team, som arbejder yderst struktureret og alt foretages efter reglerne.

Hvad forventer vi af dig?

Din rolle som tandplejer er essentiel, da din fornemste opgave vil være at vores patienter har en god oral sundhed igennem kompetent behandling og vedligeholdelse. Vi ønsker at vores patienter bevarer deres tænder hele livet. Til det har vi brug for dine evner som tandplejer til at forebygge, diagnosticere, foretage PA- behandlinger og udarbejde behandlingsplaner på forskellige niveauer.

Vi forventer at:

- Du arbejder selvstændigt - og har du også erfaring indenfor faget er det kun et plus.

-Du har stor fokus på at patienterne får en god og behagelige oplevelse, hvorfor det er væsentligt at du er udadvendt og kan møde den enkelte patient i øjenhøjde.

-Du er faglig dygtig og opdateret, og dermed kan bevare overblikket – både i pressede situationer, men også ved komplekse behandlingsplanlægninger.

-Du vægter sideløbende med din høje faglighed at sætte en ære i at yde høj og samvittighedsfuld kvalitet og service.

-Du er en god teamplayer med samarbejdsvillighed og tværfagligt samarbejde med klinikkens behandlere, og interesseret i at være med til klinikkens udvikling.

Vi arbejder med Dental Suite og hjælper gerne med at sætte dig ind i journalsystemet for at du kan blive fortrolig med denne.

Tiltrædelse: primo/medio september, eller efter aftale. Stillingen vil være mellem 30-37 timer, fordelt 4 eller 5 dage.

Hvis ovenstående har vakt din interesse og du kan se dig selv i vores team, glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig.

Ansøgning og CV sendes til Hamide@herlevtandpunkt.dk

Med Venlig Hilsen

Herlev Tandpunkt

Kontakt annoncøren