Jobopslag

TANDPLEJER SØGES TIL KLINIK I HVIDOVRE

Tandplejer | Deltid, Fuld tid, Vikariat | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 28-06-2024

TANDPLEJER SØGES TIL KLINIK I HVIDOVRE, DELTID

Er du en erfaren tandplejer som har mod på noget nyt?

Så søger vi en dygtig og mødestabil tandplejer her på Smile Clinic – Gl. Køge Landevej 308A.

Vi tilbyder dig – en fleksibel arbejdsuge, et stabilt og kompetent team omkring dig samt et professionelt miljø og gode vilkår. Vi er 1 tandlæger, 2 assistenter, 1 receptionist og 1 deltidstandplejer og mangler nu en erfarende tandplejer mere. Grundet barsel vil det fra oktober være muligt og få fuldtid. Vi er en mindre klinik og teamet fungere rigtigt godt sammen og vi vægter det sociale højt.

Vi prioriterer et professionelt, roligt miljø og god omgangstone. Vi benytter DentalSuite, er fuldt digitale med Trios scanner og Panorama / CBCT.

Du skal være engageret i dit arbejde med patienterne. Være passioneret for PA-behandlinger, profylakse og være interesseret i at indgå i teamet.

Vi har mange faste og loyale patienter, så du starter med en fuld bog. Lønpakken er sammensat med en fastløn og provision.

Hvis du er klar på arbejde i et professionelt miljø, modtager vi meget gerne din ansøgning samt CV på mail: peter.gr@smileclinic.dk

Med venlig hilsen

Smile Clinic

Om Smile Clinic ApS

Velkommen til Smile Clinic, hvor vores dygtige tandlæger og eksperter i protetiske, kosmetiske og kirurgiske behandlinger er dedikerede til at give dig en smertefri og professionel oplevelse i et afslappet og stressfrit miljø.

Vi tilbyder en høj servicestandard og sørger for, at du vil blive mødt med et smil og en varm velkomst. Vi tilbyder endda varme håndklæder og tæpper for ekstra komfort under din behandling.

Vores moderne klinik er designet med et lyst og behageligt miljø, der vil hjælpe dig med at føle dig afslappet og rolig. Vi ved, at et besøg hos tandlægen kan være en udfordrende oplevelse for nogle, så vi gør alt, hvad vi kan for at skabe en beroligende og behagelig oplevelse for vores patienter.

Vi er specialiserede i protetiske, kosmetiske og kirurgiske behandlinger og er konstant opdateret med den nyeste teknologi og avancerede behandlingsmetoder.

Vores team er dedikeret til at levere den bedste behandling og oplevelse for vores patienter. Vi arbejder tæt sammen med dig for at udvikle en behandlingsplan, der passer til dine individuelle behov og ønsker.

Kontakt annoncøren