Jobopslag

Tandplejer søges til snarlig tiltrædelse

Tandplejer | Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 18-06-2024

Amager Tandlæge Hus søger endnu en tandplejer. Stilling var for nylig besat, men af personlige årsager, var vedkomne nødt til at fravælge stillingen.

Amager Tandlæge Hus er en klinik beliggende i Kastrup i eget hus med 6 klinikker. Vi er 4 behandlere, 2 tandlæger og 2 tandplejere. Dertil er vi yderligere 3 klinikassister og en klinikassistent elev. Klinikken er en moderne klinik, der tilbyder alle former for tandbehandling, herunder forebyggende tandpleje med fokus på en sund og god tandhygiejne, almindelige tandbehandlinger som plastfyldninger, parodontose-behandling, kirurgi, rodbehandling, fjernelse af tænder, kroner og broer og meget mere.

Vi søger endnu en tandplejer 3 dage om ugen (20-24 timer), som har lyst til at være en del af vores faste team. Som tandplejer hos Amager Tandlæge Hus, vil du indgå i et team, hvor vi vægter samarbejde og fleksibilitet højt. Vi prioriterer ligeledes et godt arbejdsmiljø blandt personalet, hvor vi respekterer hinanden og hjælper hinanden i den daglige gang på klinikken. Det er vigtigt for os, at vores nye kollega virker tillidsskabende overfor vores patienter, er fleksibel og har lyst til at indgå i et kollegialt fællesskab. Vi ønsker ligeledes en medarbejder med et positivt sind og humoristisk sans, der ønsker at bidrage til den gode stemning.

Arbejdstiden vil være fordelt på 3-4 dage, som vi sammen kan arbejde i fællesskab for bedst muligt at imødekomme dine og vores behov.

Skulle ovenstående have interesse er du velkommen til at kontakte klinikken på info@implantat.nu. Vi ser frem til at modtage ansøgninger.

Med venlig hilsen,

Amager Tandlæge Hus

Kontakt annoncøren