Jobopslag

Tandlæge i Grønland – en helt særlig udfordring i fantastiske omgivelser!

Tandlæge | Fuld tid, Vikariat | Grønland | Offentlig - Stat | Oprettet d. 17-06-2024

At være tandlæge i Grønlands landstandpleje er et særdeles meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes tandsundhed. I Landstandplejen kan du få værdifuld erfaring og udvikle dig som både person og tandlæge.

Vi tilbyder fastansættelse eller korttidsvikariater af minimum 3 måneders varighed.

Hvorfor tandlæge i Grønland?

Vi garanterer spændende, afvekslende og varierede arbejdsdage i fantastiske omgivelser, der vil være udviklende og udfordrende - både fagligt og personligt.

Hos os er der tid til patienterne og tid til kollegaerne, og tid til opgaverne, Du vil opleve en tættere kontakt med alle du møder da enhederne er små og afstande er store.

Hvad kan jeg forvente?

Du kan forvente en spændende arbejdsdag, hvor du kan have mange behandlinger af varierende art. Vi har moderne tandklinikker. Fra de større byer betjenes byens og de tilhørende bygders borgere. Du vil deltage i bygdebesøg, hvor du møder og behandler borgerne i deres lokale miljø. En helt særlig oplevelse og udfordring.

Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger på klinikken. I hjælper hinanden, når der er brug for det, f.eks. ved tolkning og diverse behandlinger. Det faste personale har et rigtig godt kendskab til daglige rutiner og arbejdstilgang, som du vil drage nytte af.

Hvad forventes der af mig?

For at få succes i vores sundhedsvæsen er det vigtigt at du har interesse for Grønland og er interesseret i at blive en del af det grønlandske samfund. Som tandlæge i Grønland skal du være fagligt dygtig, kunne arbejde selvstændigt og klare mange af hverdagens praktiske og faglige problemstillinger selv, særligt i de mindre byer og bygder på kysten. Du skal være effektiv og handlekraftig. Samtidig er du også med til at præge din arbejdsdag.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Find din overenskomst her. (se link).

Ansættelses er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

Bolig

Der vil til stillingen kunne anvises bolig efter gældende regler. Husleje og boligstandard kan variere, og der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Cheftandlæge Helena Holm elho@peqqik.gl eller +299 34 43 94

Ansøgningsfrist: Løbende

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her. (se link).

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.