Jobopslag

Har du lyst til at være vores nye tandplejer kollega ?

Tandplejer | Deltid, Fuld tid, Vikariat | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 12-06-2024

Vi søger en frisk og ambitiøs Tandplejer til en vikar stilling, da vores søde tandplejer igennem flere år går på barsel ca. d. 1.september i 1 år, til en veletableret stilling, på en spændende, travl arbejdsplads, med engagerede kollegaer og i et velfungerende teamwork, midt i Roskilde by, beliggende i gågaden tæt på offentligt transport og parkeringsmuligheder.

Som person brænder du for faget og sætter en ære i dit arbejde. Du er vant til at tage initiativ og gennemføre tiltag, som er afstemt med dine kollegaer. Loyalitet er en del af din personlighed og du har interesse i et godt samarbejde, måske med mulighed for et længere varende samarbejde udover barselperioden. Du har empati og sikrer altid sammen med patienten, at de får den bedste behandling.

Vi tilbyder et job med masser af udfordringer og faglig sparring, på en top moderne digitaliseret Tandlægeklinik med bla. elektronisk journal (Al Dente) m. digital poche registrering, Cerec digital porcelæns arbejde og digitalrøntgen/panorama røntgen.

Vort team består af 2 Tandlæger, 2 tandplejer samt 5 klinikassistenter. Vi beskæftiger os med alle former for tandbehandling, bla. kosmetisk tandpleje herunder tandregulering m. bla. Suresmile og Invisalign, Fotosan Pa- behandling, implantat behandling, kirurgi, laser, avanceret protetik.

Tiltrædelse 1.9.2024… el. efter aftale.

Send venligst skriftlig ansøgning + cv m. billed til: receptionen@tandicentrum.dk

Tandlægerne I Centrum v/ Lars Weltzer.

Algade 5 • 4000 Roskilde

www.tandicentrum.dk

Vi passer på dit smil …. :-)

Kontakt annoncøren