Jobopslag

Er du vores nye tandplejer?

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 10-06-2024

Tandlægerne i Skibby søger en dygtig og engageret tandplejer til vores team i en hel- eller deltidsstilling med start fra 1. august. Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning så snart som muligt.

Om klinikken: Vores moderne og veletablerede klinik er centralt beliggende på Hornsherred. Vi tilbyder en bred vifte af tandlægeopgaver og har et dedikeret team bestående af 3 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter. Vi er kendt for vores høje faglige standard, gode arbejdsmiljø og fokus på patienternes trivsel.

Din profil:

    Erfaring: Vi foretrækker en erfaren tandplejer, men nyuddannede er også meget velkomne til at søge. Vi værdsætter både praktisk erfaring og en villighed til at lære og udvikle sig. Faglige kvalifikationer: Du skal være fagligt dygtig og have en høj standard for dit arbejde. Vi forventer, at du kan håndtere en række forskellige tandplejeopgaver selvstændigt og professionelt. Personlige egenskaber: En positiv og empatisk tilgang til patienterne er vigtig for os. Du skal kunne arbejde godt i et team, være fleksibel og have gode kommunikationsevner.

Vi tilbyder:

    Konkurrencedygtig løn: Løn efter aftale, baseret på kvalifikationer og erfaring. Faglig udvikling: Muligheder for kontinuerlig faglig udvikling gennem kurser og efteruddannelse. Godt arbejdsmiljø: Et støttende og positivt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger. Fleksibilitet: Mulighed for hel- eller deltidsstilling, afhængigt af dine præferencer og vores behov.

Kontaktinformation: For yderligere oplysninger eller for at sende din ansøgning, kontakt Per Rune Alvestad:

    Telefon: 30300128 E-mail: pra@tandlaegeniskibby.dk

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores team!

Om Tandlægernne i Skibby Aps

Veletableret klinik centralt i Hornsherred

Kontakt annoncøren