Jobopslag

Valby Tandklinik søger klinikassistent til vores fantastiske klinik

Klinikassistent | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 06-06-2024

Valby Tandklinik søger klinikassistent til topmoderne praksis.

Vi søger en klinikassistent til en stilling på 32-37 timer med opstart d 1/8-2024. Stillingen vil være fordelt på 4-5 dage om ugen.

Som klinikassistent skal du være med til at byde patienter velkommen på klinikken og assistere en af vores tandlæger. Det er derfor vigtig, at du er ansvarsbevidst, smilende og har en åben personlighed for at kunne sikre en god relation til patienten hurtigt. Vi forventer at du er lærenem og villig til at lære nyt.

Vi forventer også at du har glæde ved faget og et ønske om udvikling, både personligt og fagligt i et stærkt socialt miljø.

Din personlige profil:

• Du er uddannet klinikassistent

• Du er god til at kommunikere med patienterne

• Du har et stort overblik og trives i en travl hverdag

• Du er en god kollega, som bidrager positivt til trivslen, samt et godt og sundt arbejdsmiljø

Det vigtigste er dog, at du er fuld af energi og godt humør. Så skal vi nok få lært dig de opgaver du måske endnu ikke bestrider. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fantastiske kollegaer og god daglig ledelse. Vi vægter arbejdsglæde, tillid og godt kollegialt samvær højt.

Der tilbydes diverse personalegoder i form af sundhedsforsikring, månedlig massageordning, fredagsbar mm. Og så har vi et stærkt sammenhold, som alle bidrager til.

HVEM ER VI?

Vi er 10 tandplejere, 8 tandlæger, 8 klinikassistenter, 2 receptionister, et callcenter samt vores klinikchef, som står for den daglige drift og ledelse. Vi holder jævnligt behandlermøder og personalemøder, hvor vi bl.a. drøfter faglige cases og anden relevant information. Du vil få indflydelse på planlægning af dine arbejdstider, så de passer ind i din hverdag.

NB! Alle ansøgninger behandles med diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Valby Tandklinik

Kirsa Søborg

Klinikchef

E.: kirsa@tandbro.dk T.: 25151515

VALBY TANDKLINIK

VALBY TORVEGADE 17, 2.SAL, 2500 VALBY WWW.TANDBRO.DK

Kontakt annoncøren