Jobopslag

Tandlæge til klinik centralt i Århus

Tandlæge | Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 10-06-2024
Har du erfaring inden for tandlægefaget og mod på at skulle tage vare på en bred vifte af behandlinger?

Så er det måske dig, vi søger til vores klinik i Aarhus!

Om Stillingen
Hos tandlægen.dk Aarhus søger vi en erfaren tandlæge, der har lyst til at blive en del af vores trofaste team, hvor der er fokus på høj faglighed og tværfagligt samarbejde. På sigt vil du få mulighed for at varetage større behandlinger. Vi tilbyder en stilling på 27-30 timer om ugen med start den 1. september 2024.

Vores Klinik
Vi er en stor tandklinik centralt beliggende i Aarhus med et engageret team bestående af 4 tandlæger, 5 tandplejere, én kæbekirurg og 8 klinikassistenter. Vi har en stor gruppe af glade og tilfredse patienter, samtidig med at vi oplever en stor tilgang af nye patienter. Vores patienter omtaler klinikken som et sted med en behagelig atmosfære, hvor man føler sig tryg og godt behandlet.

Din Faglige Udvikling
Hos tandlægen.dk sætter vi din faglige udvikling meget højt. Som ansat hos os, får du mulighed for efteruddannelse både internt og eksternt. Vi planlægger kurser og efteruddannelse sammen med dig, så du kan specialisere dig og sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og lever op til fremtidens krav. Har du et særligt interesseområde, er der også gode muligheder for at udvikle dig inden for dette.

Vi tilbyder

  • Et udviklende job i et stabilt og trofast team
  • Daglig sparring og en inspirerende samarbejdskultur
  • Årlige møder med kollegaer fra hele landet for faglig og social netværksdannelse
  • Lupbriller til alle behandlere for optimale arbejdsbetingelser

Om dig
Vi søger en positiv og omhyggelig tandlæge, der motiveres af at gøre en forskel for patienter med forskellige behandlingsbehov. Du skal være engageret, vægte faglighed højt, og kunne bidrage til det gode arbejdsmiljø. Desuden forventer vi, at du trives i dialogen med dine patienter og ser en fordel i at blive en del af en større organisation med gode udviklingsmuligheder.

Praktisk Information
Hvis du synes, at denne stilling lyder interessant, så tøv ikke med at sende en ansøgning, CV og eventuelle udtalelser via feltet "Ansøg". Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder, Louise Dahl-Rasbech på ldr.aarhus@tandlaegen.dk. Opstart er den 1. september 2024.

Læs mere om vores klinik på tandlaegen.dk/aarhus.tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 45 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.