Jobopslag

Leder af voksentandplejen i Odder Kommunale Tandpleje

Tandlæge | Fuld tid | Region Midtjylland | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 29-05-2024

I Odder kommunale Tandpleje, er der en lederstilling ledig pr. 1. 10. 2024 eller snarest derefter. Stillingen er på fuld tid.

Vi har en velfungerende tandpleje med 18 dygtige og engagerede medarbejdere, der leverer tandpleje til ca.5600 børn og unge, 120 omsorgspatienter og 125 specialtandplejepatienter samt 5 socialtandplejepatienter (2024).

Vi er samlet på én central klinik, hvor vi også tilbyder tandregulering.
Klinikken er nyindrettet i 2015 og er beliggende i Odder by.

Vi arbejder behovsorienteret med forebyggende, sundhedsfremmende og behandlende tandpleje til de forskellige patientgrupper.

Vi har en uhøjtidelig omgangstone og har fokus på trivsel og udvikling.

Stillingen indebærer klinisk arbejde både med specialtandpleje-, omsorgstandpleje- samt børne- og ungepatienter samt administrationsdelen af voksentandplejen/andre lederopgaver i relation hertil.
Du skal kunne balancere mellem ledelse og kliniske opgaver i dagligdagen.

Vi arbejder med teamtandpleje og en høj grad af uddelegering. Dette indebærer, at du skal kunne overskue kalibrering og faglig sparring.

Du vil indgå i et lederteam med specialtandlæge samt overtandlægen. Du vil også indgå i tandplejens MED-udvalg. Du vil få mulighed for udvikling både fagligt og personligt.

Du vil indgå i tværfaglige samarbejder på tværs i kommunen. Du skal have interesse i at udvikle, motivere og inspirere medarbejdere omkring dig. Du vil få mulighed for at deltage i ERFA-grupper.

Vi søger derfor en tandlæge

- med mod på ledelse og indflydelse.

- der er ansvars- og kvalitetsbevidst.

- der er fleksibel og stabil.

- har erfaring med eller interesse for endodonti, protetik og kirurgi.

Ansøgningsfrist torsdag d. 15.8. 2024, samtaler forventes afholdt i uge 35.

Yderligere oplysninger kan indhentes ved konstitueret leder Henrik Eriksen 87803570. Du kan læse mere på tandplejen-odder.dk