Jobopslag

30-34 timer ugtl. i Valby

Klinikassistent | Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 14-05-2024

Vi søger en deltids klinikassistent ca. 30-34 timer om ugen til snarlig tiltræden.

Den ene af vores to klinikassistenter valgte at rejse efter 7 års ansættelse, så nu behøver vi flere hænder. I starten må et ugentligt timetal nær fuld tid dog påregnes, da kollega har en del opsparet overarbejde, der skal afvikles. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt er inde i tingene, og at du kan arbejde selvstændigt. Ved sygdom og ferie dækker vi ind for hinanden, i det omfang at ferie-kabalen ikke går helt op. Ferie i skoleferier er muligt.

Vi har i mange år været to tandlæger og to klinikassistenter. Klinikejeren arbejder i øjeblikket fuld tid, og så har vi frem til 1. maj i år haft en deltidsansat tandlæge, der har været på klinikken 1-2 dage de sidste 16 år. Snart får vi en ny behandler 3 dage om ugen.

Hos os gør vi meget ud af, at patienterne skal føle sig godt modtaget, og at de ved, hvad de har fået lavet. Vi laver ikke store operationer, orto eller proteser, men i ny og næ en krone eller en suprastruktur på et implantat. Derimod er der mange undersøgelser og en del plastfyldinger samt rodbehandlinger.

Om Tandlæge Birgitte K. Schmidt ApS

Vi er en lille, overskuelig tandklinik midt i Valby beliggende i en lettere ombygget beboelseslejlighed. Her er hyggeligt, måske lidt gammeldags hist og pist, men patienterne elsker det. Patientgrundlaget er fornuftigt, det samme er tilgangen af nye patienter. En all-round klinik, kan man kalde os.

Kontakt annoncøren