Jobopslag

Nyuddannet tandplejer søges til skræddersyet introstilling (start august 2024)

Tandplejer | Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 30-04-2024

Om os

Tandlægerne i Vangede vokser, og vi vil rigtig gerne have en 3. tandplejer til holdet.

Vi er 3 tandlæger, 4 klinikassistenter, en lægesekretær – og ikke mindst to erfarne tandplejere, der gladelig deler ud af deres viden. Vi glæder os til at få en ny kollega med på holdet.

Klinikken ligger central i Vangede (ikke så langt fra IKEA i Gentofte) og godt i forhold til offentlig transport, de større indfaldsveje til København og har gode, gratis parkeringsmuligheder.

Om dig

Du bliver uddannet tandplejer til sommer eller er uddannet inden for det sidste års tid.

Vi ved godt, at det tager tid, at vænne sig skiftet fra skolebænken til privat praksis. Vi forventer ikke, at du som nyuddannet kan arbejde 100 % selvstændigt fra start af eller at du kender overenskomsten ud og ind fra dag ét.

Vi har før ansat nyuddannede tandplejere og ved hvad det indebærer, og hvad det giver af gode muligheder for både dig og os. Vi ser det netop som en af vores fornemmeste opgave at forsætte din faglige udvikling og klæde dig bedst muligt på, så overgangen fra skole til praksis bliver en succesoplevelse for alle parter.

Den gode start

Fokus hos os er på den gode behandling – ikke på omsætningen. Det samme skal være gældende for dig. Vi forventer, du er åbensindet, vægter din faglighed – og din videre faglige udvikling – højt, og at du brænder for den profylaktiske indsats. Du er klar til at tage imod gode råd, tips og tricks fra mere erfarne kolleger, og du vil gerne selv at bidrage med idéer, der kan gøre en forskel for patienter og for klinikken.

Vi tilbyder en fast stilling med start efter sommerferien og ikke mindst et introforløb, der er skræddersyet til dig som nyuddannet. Hos os er der ingen spørgsmål dumme. Der er god tid til en omhyggelig introduktion, både til klinikken, til kolleger og selvfølgelig til patienterne. Der vil bl.a. være sidemandsoplæring hos både tandlægerne og dine to erfarne tandplejerkolleger.

Vores prioritet er at give dig en god rutine fra starten, og at du lærer klinikkens flow og patienter at kende i et trygt miljø. Derudover er der selvfølgelig grundig introduktion til journalsystem og aftalebog (Aldente), journalisering, overenskomst/særlov, afregning osv.

Under introforløbet afsluttes dagene altid med en tandlæge, så der er lejlighed til at følge op på de spørgsmål, både faglige og generelle, der måtte være opstået i løbet af dagen. Kort sagt, så bestræber vi os på at give dig de optimale betingelser, så du i ro og mag kan finde dig til rette i din nye rolle som tandplejer.

Det praktiske

Stillingen søges besat fra august 2024. Vores forventning er, at introforløbet strækker sig over 6-8 uger herefter. I takt med at selvtilliden vokser, vil du gradvist begynde at behandle egne patienter. Timeantallet vil ligge på 25-29 t/ugentligt, med en ugentlig fridag.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er sidst i din uddannelse og er interesseret i et studiejob.

Lyder jobbet som noget for dig, så send en motiveret ansøgning sammen med dit CV og vellignende foto til Henriette på ho@vangedetand.dk. Har du spørgsmål til stillingen og jobindhold, er du velkommen til at kontakte klinikejer Henriette Holmgård på tlf.: 2543 2454.

Kontakt annoncøren