Jobopslag

Tandlæge til en af Danmarks største privatejede klinikker !

Tandlæge | Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 22-04-2024

Tandlæge søges til TandlægeCentret Randers

Vi søger endnu en tandlæge, da vi oplever rigtig stor patienttilgang! Vores dejlige klinik er fordelt på 2 etager og er på over 750 kvm. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø med mange sociale arrangementer, et rigtig godt sammenhold og en høj faglig standard.

Du vil få 47 søde kollegaer fordelt på alle fagområder. Vi prioriterer kurser rigtig højt både internt og eksternt. Flere af vores tandlæger holder selv kurser, og vi holder casemøde fast ca. hver 14 dag i arbejdstiden, hvor vi gennemgår behandlingsplaner, teknikker, udførte behandlinger og andre faglige emner. Vi tilbyder behandling indenfor alle fagområder, og vi modtager henvisninger fra andre klinikker.

Du er:

Serviceminded og fokuseret på den gode patientoplevelse! En god kollega der er klar til at hjælpe, når der er brug for det, er smilende, og social. Fagligt nysgerrig og ambitiøs I stand til at håndtere de fleste “almindelige” behandlingstyper og har muligvis lyst til at specialisere dig med tiden. Har minimum et års erfaring fra privat praksis

Finder du ovenstående spændende, skal du straks skrive til os så snakker vi videre derfra :-)

Arbejdstid vil 4 dage om ugen, hvor timeantal er efter nærmere aftale. Løn aftales efter kvalifikationer, ønsker og vores forventninger.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside tandlaegecentret.dk eller vores facebookside https://www.facebook.com/ Tandlaegecentret.

Vi vil gerne have din ansøgning inklusive CV hurtigst muligt og vi vil afholde samtaler løbende.