Jobopslag

Tandplejer til sundhedshuset i Helsingør

Tandplejer | Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 18-04-2024
Er du en erfaren tandplejer?

Er du eminent til at forebygge, diagnosticere og PA-behandle?

Og vil du værdsætte en arbejdsplads, der vægter tandplejerfunktionen og det interdisciplinære samarbejde højt?

Send da straks et par ord om dig!

Det gode samarbejde sikrer den gode patientoplevelse
Hos tandlægen.dk i Helsingør er medarbejderne i fokus. Vi lægger vægt på, at vore behandlere og assistenter får alle deres kompetencer i spil - til gavn for optimale behandlinger og daglig arbejdsglæde. Vi har således et stærkt samarbejde, et godt humør og en uhøjtidelig omgangstone.

Vi holder til i Helsingør Sundhedshus. Sundhedshuset er nyt, moderne og omfatter specialer inden for en bred skare af sundhedstilbud - f.eks. almen lægepraksis, speciallæger, fysioterapi, ergoterapi, rehabilitering mv. Vi er således en moderne klinik med veludstyrede klinikrum, og et team bestående af 8 behandlere, 7 klinikassistenter samt en souschef.

Vi følger med udviklingen
Vi er på forkant med udviklingen og tager jævnligt opdateringskurser i ind- og udland. Vi vælger konsekvent det nyeste udstyr og de bedste materialer, så vi løbende kan tilbyde den mest optimale tandbehandling, som videnskaben har at byde på.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Vi har bl.a. et intensivt program for tandplejere og PA-tandlæger, hvor vi kridter banen op for det interdisciplinære samarbejde omkring behandlingen af parodontal sygdom.

Om dig og jobbet:
Som tandplejer udfylder du på klinikken en central rolle, og er som udgangspunkt patienternes primære kontakt i forhold til undersøgelse, pleje og PA behandlinger. Du er derfor:

  • Erfaren og kan selvstændigt varetage egne patienter.
  • Udviklingsorienteret og ambitiøs med dit fag
  • Serviceminded og imødekommende overfor patienter
  • En god sparringspartner

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Dental Suite, men ikke et krav. Du får lupbriller til rådighed, så du kan se, hvad du laver.

Stillingen er på 37 timer. Skulle du have ønske om et andet timetal, så ser vi på mulighederne.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Karin Holmbach Petersen eller klinikleder Sven Riber på tlf. 49 13 27 89

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.



tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 46 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

  • Ansøgningsfrist
    26. maj 2024
  • Kontakt
  • Se også
  • Ansøg