Jobopslag

Tandplejer til Godt Smil Lyngby

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 17-04-2024

Vil du gøre en forskel hver dag?

Tandplejer søges til vores dedikerede Godt Smil team i Lyngby.

Vi søger en dygtig tandplejer til at supplere vores team på 7 tandlæger, 3 tandplejere, 8 klinikassistenter, 1 elev og 1 receptionist. Vi vil gerne have dig på deltid eller fuldtid, men har du særlige ønsker, lytter vi naturligvis gerne til dem, ligesom vi altid forsøger at være fleksible i forhold til arbejdstider. Hos os vil du få stor indflydelse på din arbejdsdag, og vi lægger stor vægt på trivsel, arbejdsmiljø og faglig sparring.

Hvad vi kan byde på

· Rigtig mange tilfredse og søde patienter.

· Dygtige kollegaer der hjælper og har sjovt sammen.

· Udfordrende hverdag med fuld aftalebog og gode udviklingsmuligheder.

· Callcenter og receptionist, der hjælper dig med at booke din aftalebog.

Din hverdag

· Du får en hverdag med spændende og selvstændige behandlinger - for vi har allerede mange patienter i Lyngby, der bare venter på, at få tid hos os.

· Du kan koncentrere dig om dine patienter og behandlinger, da vi har styr på alt det andet. Det giver dig tid og ro til faglig fordybelse og god service.

· Du kan forvente hjælp fra dine kolleger på klinikken, og alle de supportfunktioner der sørger for, at din hverdag fungerer optimalt.

Vi støtter dig i din faglige udvikling

Hos Godt Smil har vi fagligheden i højsædet, og hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde. Vi ved, at du som medarbejder er vores vigtigste styrke, og derfor går vi op i, at du har mulighed for både interne og eksterne kurser samt efteruddannelse. I det daglige har du naturligvis altid dine kolleger på klinikken at sparre med.

Vi tager os gerne af alt det praktiske, så du kan fokusere på patienterne. Vi har samlet administrationen centralt, så du kan fokusere på at give patienterne den bedste behandling og service. Det er noget, der kan mærkes, for patienttilfredsheden på vores klinikker er helt i top. Se, hvad vores patienter mener på Trustpilot.

Din profil

Du er tandplejer, og vi tilpasser opgaverne til dit erfaringsniveau. Det afgørende er, at du:

· Er ambitiøs i forhold til at give patienterne en god kvalitet og serviceoplevelse.

· Forstår nødvendigheden af et tæt samarbejde med de andre behandlere.

· Er en teamplayer og bidrager til den gode stemning på klinikken.

· Prioriterer løbende efteruddannelse og især faglig sparring med dine kolleger.

Hvorfor Godt Smil?

Godt Smil er Danmarks største og førende tandlægekæde med 36 topmoderne klinikker fordelt i landets større byer. Vi er fortsat inde i en fantastisk udvikling, og åbner hvert år nye klinikker. I takt med, at vi åbner nye klinikker, får vi også løbende brug for flere dygtige kollegaer.

Godt Smil tilbyder gode rammer og vilkår samt en central administration og servicecenter. Således kan du som behandler koncentrere dig om det faglige og om patienterne. Men godt arbejdsliv handler også om at have gode kolleger. Derfor prioriterer vi sociale aktiviteter og det at have det sjovt sammen!

For spørgsmål vedrørende stillingen kan vi kontaktes på azadeh.shahidi@godtsmil.dk.

Kontakt annoncøren