Jobopslag

Har du lyst til at være en del af vores super team her i Ringsted?

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 10-04-2024

Hvis du er en teamplayer og glædes ved et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi som kollegaer kan lide hinanden og arbejder godt sammen, så er det her job noget for dig.

Vores tandplejerkollega gennem 8 år har desværre valgt at søge nye udfordringer tættere på sin bopæl. Derfor søger vi efter en ny tandplejer til at passe vores søde patienters tænder sammen med os. Vi er to tandlæger, tre klinikassistenter og en klinisk tandtekniker, så det er en mindre arbejdsplads.

Her hos os byder vi alle ind til arbejdsdagen på hver vores måde. Fælles for os er dog, at vi har en høj faglighed og vi kan lide at udvikle os både menneskeligt og fagligt. Vi har det både godt sammen internt i teamet og med vores patienter og det betyder, at det er rart at gå på arbejdet.

Som team finder vi sammen ud af, hvad vi synes er godt og skidt i forhold til vores arbejdsdag/workflow samt vores tilgang til patienterne. Vi vægter blandt andet tillid og nærvær højt og vi sætter god tid af til patienterne. Klinikken er fuldt digitaliseret og vi bestræber os på altid at følge med den faglige udvikling. Det betyder, at vi går på kurser og er åbne for at lære om nye ting og behandlingsmetoder.

Vi håber, at du har erfaring som tandplejer og at en arbejdsuge på 20-30 timer vil passe dig. Vi skal under alle omstændigheder nok sørge for, at du kommer godt i gang her på klinikken, så du kan blive sluset trygt ind i teamet via vores onboarding program.

Du skal vide, at vi jævnligt holder klinikmøder, behandlermøder samt MUS-samtaler, så du selv er med til at have stor indflydelse på din arbejdsplads og arbejdsdag.

Du må godt have mod på at lære nye ting og hvis du kan lære os noget, er vi også modtagelige for det. Omhyggelighed og ordentlighed i forhold til faget kombineret med en god humor, lyst til at være social med dine kollegaer og glæden ved kage vil være både forventeligt og godt.

Du er velkommen til at sende din ansøgning til gittesusannebang@gmail.com

Hvis du ønsker mere information om stillingen så enten ring til tandlæge Gitte Bang på 22153502 eller kom forbi klinikken og hils på os ??