Jobopslag

Empatisk og dygtig tandplejer til dejlig klinik i Humlebæk

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 02-04-2024

Tandlægehuset i Humlebæk (2 min. fra stationen) søger gerne både fuldtids og deltids tandplejer, da vores den ene læser til tandlæge, og en anden er flyttet.Vi har dejlige store klinikker, god hjælp og de sødeste patienter der i mange år har været vandt til tandplejer. Jeg har erfaring med både nyuddannede og erfarne tandplejere

Vi er fleksible med arbejdstider,.


Vi tilbyder et rigtig sødt klientel, der er vandt til at blive passet af kompetente tandplejere. Vi har en dejlig moderne klinik, XO Units , aircondition, hyggelig omgangstone.

Du kan se mere om os på www.garner.dk . Ring gerne helt uforpligtende på 40 95 51 33 . (Jeanettes Mobil) Det er vigtigt for os at finde den rette profil til vores "klinik familie", så vi kan vente på den rette.

Om Tandlægehuset i Humlebæk

Klinikken ligger på Strandvejen i Humlebæk kun 2 min.s gang fra stationen. Vi har 6 klinikker, OPG, rummelige klinikrum, klientel der er vandt til blive passet af tandplejere sammen med klinikkens tandlæger. Vi har desuden adskillige medarbejdere, der har været i mange år på klinikken.

Vi er DSD certificerede det betyder, at vi kan vise pt. hvordan en evt. behandling vil forbedre deres udseende INDEN vi laver noget. Desuden tilbyder vi Invisalign, Implantater og al. gængs behandling. Vi er dedikerede i vores fag og meget kursus aktive.

Håber du har lyst til en helt uforpligtende snak:)

Med venlig hilsen

tdl. Jeanette Garner

40955133

Kontakt annoncøren