Jobopslag

Tandplejer søges til en velfungerende klinik på Amager

Tandplejer | Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 02-04-2024

Vi søger en velfungerende dygtig tandplejer, som til at starte med skal vikariere for vores nuværende tandplejer, når hun går på barsel. Derefter vil der med stor sandsynlighed blive mulighed for at kunne fortsætte i en fast stilling, da klinikken dagligt modtager nye patienter.

Klinikken tilbyder:
Gode kollegaer med et team på 3 tandlæger, 1 tandplejer og 6 klinikassistenter. Flere af os har arbejdet sammen i mange år og vi ser frem til at byde en ny tandplejer velkommen, hvor der trods en travl hverdag er tid til smil og god stemning, og vore patienter føler sig velkomne i et trygt og venligt miljø.
Personalemøder holdes 1 gang om måneden, og vi mødes gerne 3-4 gange om året til sociale arrangementer. Desuden er vi med i et større fællesskab med andre klinikker, men alle beslutninger træffes lokalt på vor klinik.

På grund af stor tilgang af nye patienter, og ofte med et stort behandlingsbehov, vil vi værdsætte en ny tandplejer, der kan eksekvere og gerne med nogle års erfaring.

Vi forventer: At du giver vores patienter en god oplevelse, samt at du har fokus på at udføre et grundigt arbejde med god faglighed.
Du bør kunne arbejde selvstændigt, og samtidig have forståelse for værdien af et godt samarbejde. Derudover påskønner vi fleksibilitet og at du kan bidrage til den gode stemning.

Vi er en klinik i udvikling indenfor service, kvalitet og arbejdsmiljø, og lægger vægt på at være en velfungerende arbejdsplads. Kompetencemæssigt udfører vi alle former af behandlinger.


Tiltrædelse: Stillingen skal startes op senest d. 1/8-24

Spørgsmål og ansøgning med foto og CV kan sendes til:

info@no68.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

Tandlægerne No 68
Amagerbrogade 68
TLF: 32545674

Kontakt annoncøren