Jobopslag

Tandplejer til klinik i Vejen

Tandplejer | Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 26-03-2024
Drømmer du om at udvikle dine kompetencer indenfor en bred vifte af tandbehandlinger?

Sætter du pris på et miljø med høj faglighed og ønsker du at bidrage til et godt kollegaskab?


Så er det måske dig vi søger til vores klinik i Vejen!

Vi søger dig som brænder for dit fag og har lyst til at være en del af et ambitiøst team, hvor vi hjælper hinanden og udvikler os sammen. Vi søger både dig som er nyuddannet og har flere års erfaring – det vigtigste er dit engagement og din lyst til at bidrage til fællesskabet. Hos tandlægen.dk i Vejen, bliver du en del af et stort netværk af tandprofessionelle på tværs af landet, hvor kurser, løbende efteruddannelse, sparring og videndeling er med til at holde os i front på behandlings- og forebyggelsessiden.

Om jobbet
I jobbet bliver du en del af en stor tandklinik med 9 klinikrum og al moderne udstyr, som blandt andet intraoral scanner og panorama røntgen.

Vi er beliggende centralt i byen lige ved stationen og kun 20 minutters kørsel til Kolding centrum. Vi er i alt 7 tandlæger, 4 tandplejere, 12 klinikassistenter, 2 receptionister, 2 elever samt 1 souschef og vi glæder os til snart at byde to nye tandplejere velkommen.

Vi udfører alle former for almen tandbehandling og visse kirurgiske indgreb.

Hos tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig, vil vi planlægge kurser og efteruddannelse, som gør dig i stand til at specialisere dig, og som sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og lever op til fremtidens krav til god tandbehandling.

Vi har desuden tradition for at have et stort fokus på nyuddannede og give ekstra indføring i særloven, journalskrivning, behandlingsplaner, PA-behandlinger mv., så du er godt rustet til rollen og føler dig klædt på til de spørgsmål, der måtte opstå hos patienterne.

Du får
Hos os får du et udviklende job i et stærkt team. Du får stor indflydelse på din egen hverdag, ligesom vi er fleksible i forhold til arbejdstid.

Vi bruger hinanden og udvikler os sammen ved at spille hinanden gode, ligesom vi dyrker kollegaskabet og arbejdsmiljøet – blandet andet ved flere sociale arrangementer som cafeaftener, sommerfester og julefrokoster.

Hvert eller hvert andet år møders vi med vores kollegaer på tværs af landet til en hyggelig og inspirerende dag, hvor faglige indlæg og netværk på tværs af kæden er omdrejningspunktet.

Vi ved hvor vigtigt det er, at man kommer godt fra start i et nyt job og derfor benytter vi os af et særligt udviklet onboardingprogram, som sikrer, at der bliver taget hånd om dig fra dag 1. Er du nyuddannet har du hertil mulighed for at blive en del af en attraktiv mentorordning, hvor du får tilknyttet en erfaren tandplejer, som du løbende kan sparre med og søge råd og vejledning hos.

Alle behandlere tilbydes desuden lupbriller, da vi mener, at det er med til at skabe de bedst mulige arbejdsbetingelser.

Om dig
Du er en positiv og omhyggelig tandplejer, som motiveres af at gøre en forskel for patienter med mange forskellige behandlingsbehov. Du deler gerne ud af din viden til gavn for dine kollegaer ligesom du bidrager til et godt arbejdsmiljø ved at have en positiv indstilling og et godt humør.

Vi forventer desuden at:

  • du er en engageret og vægter faglighed og et godt kollegaskab højt
  • du udviser stor empati og er god til at kommunikere med mange forskellige mennesker
  • du sammen med dine øvrige kollegaer tager ansvar for fællesskabet og gerne giver en hånd med, der hvor der er behov for det – også uden at du bliver spurgt
  • du er fleksibel og besidder en udpræget team-ånd

Praktisk information
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant, så tøv ikke med at sende os en ansøgning via feltet ”Ansøg”.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte Souschef Sue Lund via telefonnummer 22187523.

Ansøgninger behandles løbende.

Opstart: snarest muligt.

Du kan læse mere om klinikken her: tandlægen.dk/Vejen

  • Ansøgningsfrist
    24. april 2024
  • Kontakt
  • Se også
  • Ansøg