Jobopslag

TANDLÆGEHUSET Hjørring søger tandplejer

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 08-02-2024

TANDLÆGEHUSET Hjørring er en moderne tandklinik centralt placeret i Hjørring. Klinikken tilbyder alle former for tandbehandling herunder forebyggende tandpleje med fokus på en sund og god tandhygiejne, almindelige tandbehandlinger som plastfyldninger, parodontose-behandling, kirurgi, rodbehandling, fjernelse af tænder, kroner og broer og meget mere.

Vi søger endnu en tandplejer 30-37 timer/ugen som har lyst til at være en del af vores faste team bestående af 5 tandlæger, 3 tandplejere, 8 klinikassistenter og 2 klinik- koordinatorer.

Som tandplejer hos TANDLÆGEHUSET Hjørring vil du indgå i et team, hvor vi vægter samarbejde og fleksibilitet højt. Vi bestræber os på at hjælpe hinanden og lægger stor vægt på sociale arrangementer.

Det er vigtigt for os, at vores nye kollega virker tillidsskabende overfor vores patienter, er fleksibel og omstillingsparat og har lyst til at indgå i et socialt og kollegialt fællesskab.

Vi tilbyder fitness abonnement, sundhedsforsikring, lupbriller, kurser og meget andet. Derudover tilbyder vi også fleksibel arbejdstid og tilrettelæggelse.

Arbejdstiden vil være fordelt på vores to adresser i Hjørring i starten. I løbet af 2024 vil klinikkerne blive samlet under ét tag når begge klinikker samles og flyttes over i vores nye klinik i Hjørring.

Vi ser frem til at modtage ansøgninger til tine@tandl.dk

Ansættelsessamtaler vi foregå løbende - opstart hurtigst muligt.

Om TANDLÆGEHUSET Hjørring

Som tandlæge i Hjørring lægger vi stor vægt på at give vores patienter en tryg og professionel behandling. Vores dygtige team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har mange års erfaring med tandfaglige behandlinger og tilbyder tandpleje af høj kvalitet således at vores patienter har sunde tænder hele livet.

Vi tilbyder

Forebyggende tandpleje med fokus på en sund og god tandhygiejne

Almindelige tandbehandlinger som plastfyldninger, parodontose-behandling, rodbehandling, fjernelse af tænder, kroner og broer

Behandlingsplaner ved længerevarende tandbehandling

Kosmetiske behandlinger herunder tandfarvede restaureringer med plastfyldninger, keramiske facader, kroner og broer samt tandblegning

Henvisninger til specialtandlæger og fagspecialister