Jobopslag

Overtandlæge til Kerteminde Kommune

Overtandlæge | | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 20-11-2023

Til Kerteminde Tandpleje søger vi en ny overtandlæge pr. 1. februar 2024. Har du lyst til at være leder for en veldrevet og moderne tandpleje, hvor fagligheden og ambitionerne er høje? Vil du arbejde for og facilitere sundhedsfremme, forebyggelse og tidlige indsatser? Så er det muligvis dig vi søger.

Om os


Tandplejen er organisatorisk placeret i Børn, Unge og Uddannelsesafdelingen.
Du vil blive en del af en engageret og strategisk ledergruppe med 13 kollegaer, der rummer mange forskellige ressourcer og kompetencer – og som gerne deler dem med hinanden. Som leder af Kerteminde Tandpleje vil du referere til chefen for Børn, Unge og Uddannelsesafdelingen.

Du får et lederjob med høj grad af selvstændigt ansvar. Der er højt til loftet og plads til forskellighed. I Kerteminde Tandpleje behandler vi godt 5000 børn og unge, ca. 110 borgere i omsorgstandplejen samt to håndfulde socialt udsatte borgere i socialtandplejen.

Du får det overordnede ansvar for 3 tandlæger, 3 tandplejere, 7 klinikassistenter og 1 fleksjobber. Kerteminde Tandpleje er samlet på en ny og moderne klinik beliggende i Langeskov. Klinikken ligger 10 minutters gang fra Langeskov station og tæt ved motorvejen.

Vi arbejder indenfor omsorgstandpleje og socialtandpleje. På klinikken i Langeskov foretager vi almindelig tandbehandling af børn og unge samt behandling i generel anæstesi og kirurgi. Specialtandplejen er udliciteret til Odense kommune.

Hvem er du?

Vi søger en overtandlæge til at lede den kommunale Tandpleje. Som overtandlæge bliver du daglig leder af driften med personaleansvar. Du vil få dage til ledelsesopgaven og den øvrige tid er med klinisk arbejde. Vi søger en overtandlæge som er uddannet tandlæge og har bred klinisk erfaring.

Du er en leder, som med et visionært fagligt udgangspunkt kan skabe sikker drift på den ene side og udvikling på den anden - og dette samtidig med, at Tandplejen trives og inddrages i begge spor.

Det er vigtigt, at du udover en stærk faglighed kan levere resultater, overholde budgetter og gennemføre og implementere forandringer.

Din ledelsesstil bærer præg af at være inddragende, tillidsskabende, nærværende, nysgerrig og kommunikerende.

Du skal kunne indgå i tværfaglige samarbejder uden silotænkning – have blik for fleksible løsninger, når borgere i særlige situationer har brug for ekstra.

Du leder opad og nedad samt forstår at begå dig i en politisk dreven organisation, hvor du skal medvirke til at realisere Kerteminde Kommunes visioner, strategier og kernefortælling.

Vi tilbyder
Gode muligheder for at præge Kerteminde Tandplejes udvikling

Et varieret og udfordrende job

Gode og engageret medarbejdere

Et godt arbejdsmiljø med en venlig, uformel omgangstone, nærvær og stærkt fællesskab

En ny og moderne klinik med 6 behandlingsrum – klinikken vil i løbet af efterår 2023 og forår 2024 blive udbygget med yderligere 2 behandlingsrum

Gode muligheder for ledelsesmæssig sparring

Hvis du mest er optaget af den faglige ledelse og samtidig ønsker at have en fast gang i klinikken, ser vi muligheden i at dele ledelsesrollen op i en faglig del og en administrativ del. Hvor den administrative vil blive varetaget af en anden lederkollega.


Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse pr. 1/2- 2024 eller snarest herefter.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Børn, Unge og Uddannelseschef Inge Skov Madsen telefon 40 20 24 70 eller konstitueret personaleleder Stine Matzen telefon 42 74 29 29.


Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og principper for lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest.

Ansøgningsfrist: 12. december 2023

Ansættelsessamtaler: 1. samtale afholdes onsdag den 15. december og ved behov afholdes evt. 2 samtale.