Jobopslag

Engageret tandplejer søges til hyggelig og ambitiøs klinik på Østerbro i København.

Tandplejer | Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 20-11-2023

God stemning og søde patienter.

Vi har en hyggelig klinik - med 4 klinikrum - i Classensgade på Østerbro ved søerne i København. Vi ligger centralt på Østerbro og derfor ikke langt fra offentlig transport.

Vi er et velfungerende team, der lægger vægt på at give hinanden en god hverdag samtidig med at vi forsøger at holde en høj faglighed. Teamet består af tre tandlæger, tre tandplejere (du bliver den tredje), to klinikassistenter, to klinikassistentelever og en receptionist. Der er højt til loftet. Vi giver plads til selvstændighed, men tager os også tid til sparring – både generelt og i relation til specifikke patienter. Der afholdes dertil løbende møder i behandlerteamet, således at vi i fællesskab kan sparre omkring behandlingsplaner mv. Undtaget tandretning udfører vi alle former for tandbehandlinger, og kan som noget helt særligt også tilbyde behandlinger i fuldnarkose og IV-sedering.

Vi ser tandplejerfunktionen som en meget vigtig del af klinikken, da vi mener sygdomsforebyggelse er en meget vigtig del af vores funktion som tandklinik. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig, og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Om dig og jobbet
Dit job bliver at sørge for kompetent behandling af vores patienter inden for alle tandplejerfagets aspekter. Dette indeholder undersøgelser og diagnostik i samarbejde med klinikkens tandlæger. Vi tilbyder grundig oplæring og sparring.

Du er en dygtig og ambitiøs tandplejer, der vægter faglighed og udvikling højt. Du er proaktiv, og vi ser helst, at du har lidt erfaring. Du har en naturlig lyst til samarbejde, og du ønsker at bidrage til et sundt arbejdsklima. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Dental Suite, men ikke et krav. Er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasses dine private forhold, finder vi en løsning på det. Vi er klar til at strække os langt for at få den bedste kandidat.

Vi forestiller os, at du arbejder fire dage om ugen. Vi er dog fleksible omkring antal dage, afhængig af din erfaring, og hvor mange timer du ønsker at arbejde pr. dag. Opstart snarest muligt.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Anders Rimhoff Byrel på job@classenstand.dk, telefon 28891922 eller klinikkens telefon 35 42 77 27.

Om Tandlægerne Classensgade

På ordene “Tillid, Tryghed og God Kvalitet” har Mia og Anders Rimhoff Byrel klinikken Tandlægerne Classensgade. Vores vision med klinikken er at skabe et sted, hvor patienterne altid føler sig velkommen, er trygge ved at komme og har tillid til at vi altid stræber mod at yde den bedst mulige individuelle behandling tilpasset den enkelte patient. Om man skal have lavet en undersøgelse og tandrensning én gang årligt eller døjer med større tandlægemæssige problematikker der kræver komplicerede behandlingsstrategier og teknikker, skal vi være klinikken der kan varetage disse behov.

Kontakt annoncøren