Jobopslag

Tandlæger til Specialcenter for Voksentandpleje i Aalborg

Tandlæge | Fuld tid | Region Nordjylland | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 17-11-2023

Tandlæger til Specialcenter for Voksentandpleje i Aalborg.

Specialcenter for Voksentandpleje i Aalborg søger tandlæger til faste stillinger. Der er tale om i alt 1,5 fuldtidsstilling så det er oplagt at kombinere en ansættelse hos os med timer i en Børne og ungdomstandplejen eller i praksistandplejen.

I Specialcenter for Voksentandpleje, yder vi opsøgende, forebyggende og regelmæssig tandpleje til borgere, der er visiteret under Special-, Social- og Omsorgstandplejen i Aalborg Kommune.

Vi behandler primært patienter på klinikken men har også behandlerteams i udekørende funktion. 2-3 gange om ugen behandler vi patienter i generel anæstesi på to af vores specialindrettede klinikker. Her behandler vi primært vores specialtandplejepatienter og børn og unge, der er henvist fra de kommunale tandplejer i Nordjylland.

Du vil derfor både møde borgere med særlige fysiske- og/eller psykiske behov grundet varig inhabilitet og normalfungerende børn og unge. Alle i alderen 1-100 år+

Vi udfører alle former for tandbehandling (undersøgelse, profylakse, tandrensning, parodontitisbehandling, caries-/fyldningsterapi, endodonti, fast og aftagelig protetik, bidfunktion, større funktionelle rekonstruktioner, alle former for kirurgi) og der er god mulighed for fordybelse i et eller flere områder.

Vi går meget langt for at patienterne kan få en tryg oplevelse af en meget målrettet behandling af høj kvalitet.

Vi har eget tekniklaboratorie med klinisk- og laboratorieteknikere. Teknik laves både internt og eksternt.

Et godt arbejdsliv betyder meget for os. Derfor prioriterer vi et godt kollegialt samarbejde med “åben-dør” politik meget højt og opfordrer til sparring på tværs af faggrupper.

Man skal have lyst til at arbejde i et stort fællesskab dels grundet behov for konference og behandlingsplanlægning med henblik på større oral rehabilitering - dels grundet mange etiske overvejelser omkring behandlingsvalg. Det kæver god og grundig dialog internt i behandlerteamet

Vi lægger stor vægt på efteruddannelse i både teoretiske og håndværksmæssige færdigheder.

Ligesom der oprettes mentorordninger for yngre- /nyuddannede tandlæger.

Der er mulighed for at opnå ret til selvstændigt virke, idet vi både behandler børn og voksne.

Hverdagen hos os er fyldt med smil og omsorg. Vi har en hverdag med en fantastisk kombination af høj faglighed og god stemning. Og alle mærker det; ansatte, patienter, og pårørende.

Kan du se dig selv som en del af vores fantastiske behandlerteam, så send os en ansøgning. Kontakt os også gerne for yderligere information eller for aftale om et besøg på klinikken.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Udtalelse fra tidligere ansatte:

Jeg er ikke alene om opgaven. Der er altid en kollega, der er klar til at give sparring eller hjælpe mig” “

Aalborg Kommunes Tandpleje varetager tandpleje for 2.900 patienter i Special-, Omsorgs- og Socialtandplejen

  • Vi er i alt 12 klinikassistenter, 2 tandplejere, 1 klinisk tandtekniker, 1 laboratorietandtekniker og 7 tandlæger. Vi har desuden 2 specialtandlæger i kæbekirurgi tilknyttet.
  • Vi har et godt samarbejde med plejehjem, hjemmepleje og botilbud både i Aalborg kommune og i de øvrige kommuner i Nordjylland.
  • Vi varetager konsulentfunktion for Aalborg Kommune i forbindelse med ansøgninger om tilskud til tandbehandling.
  • Vi behandler ca. 550 patienter årligt i narkose i tæt samarbejde med vores anæstesiologer og sygeplejersker


Arbejdsstedets adresse

Filstedvej 10

9000 Aalborg


Løn og ansættelsesvilkår Stillingen er omfattet af lokal løn. Øvrige ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og DOFT.
Yderligere oplysninger om de opslåede stillinger, kan du få ved at kontakte klinikleder Maiken Bagger på 99823452

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.