Jobopslag

Klinikchef

Andet | Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 25-05-2023

Har du stærke kompetencer inden for HR samt erfaring med personaleledelse, og brænder du for at arbejde med en bred palet af administrative opgaver? Er du udadvendt, serviceminded og struktureret – så er du måske vores nye Klinikchef

Jobbet

Du har det overordnede ansvar for klinikkens daglige drift, og du bliver den nærmeste leder med personaleansvar for ca. 20 dygtige medarbejdere. I dit arbejde vil du både have egne opgaver og varetage ledelsesopgaver for teamet, og du bliver drivkraften for at få en travl hverdag til at fungere på det administrative område. Du vil desuden indgå i et tæt samarbejde med Hans og Mads, som begge er ejere af klinikken.

Dine arbejdsområder
  • HR: Udarbejde vagtplaner og normering af medarbejdere ved kurser/ferie/sygdom, rekruttering, onboarding af nye medarbejdere, MUS-samtaler, koordinator ifm. kurser og efteruddannelse, m.m.
  • Kvalitet: Overholdelse af lovgivning i samarbejde med faglige ledere samt APV-ansvarlig.
  • Økonomi: Budgetmøder med ledelsen, fakturagodkendelse, opfølgning på indkøbsaftaler, ferieindberetning til bogholderi, m.m.
  • Andre opgaver: Kommunikation med klinikchef v. Nørreport Tandlægerne, SoMe/marketingansvarlig i samarbejde med eksternt bureau, sikkerhedsrepræsentant og arbejdsmiljøansvarlig for ledelsen, kontakt til eksterne samarbejdspartnere, indgå i planlægning og koordinering af diverse sociale arrangementer, m.m.
Dine kvalifikationer

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med erfaring fra en lignende stilling inden for HR og administration – gerne med ledelseserfaring og personaleansvar. Om du har erfaring fra det private erhvervsliv, eller om du kommer fra en stilling i det offentlige er underordnet, det vigtigste er, at du er yderst serviceminded og imødekommende samt kommunikativ stærk i både skrift og tale, og du evner at motivere dit personale.

Du er struktureret og dygtig til at planlægge og koordinere, og med overblik kan du håndtere mange bolde i luften, også selv om telefonen ringer, og kollegerne kigger forbi – derudover er du robust, proaktiv, ansvarlig samt omstillingsparat, og du evner at træffe beslutninger på flere niveauer.

Du er dygtig til at samarbejde på tværs og forstår vigtigheden af at uddelegere arbejdsopgaver i organisationen. Derudover er det en fordel, hvis du har økonomisk indsigt og forståelse for og interesse i at drive en forretning i forhold til samarbejdet med de to ejere.

Vi tilbyder

Falkoner Tandlægerne tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i tæt samarbejde med et fagligt stærkt team af dygtige tandlæger og -plejere, klinikassistenter samt tandlægestuderende. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, attraktive og fleksible ansættelsesvilkår, et godt og afslappet arbejdsklima samt gode kolleger. Vi er beliggende i gåafstand fra metrostation.

Udover Falkoner Tandlægerne, driver vi også Nørreport Tandlægerne, som vi arbejder tæt sammen med i hverdagen.