Vi søger en dygtig, udadvendt og selvstændig receptionist til vores Team SMíLEDESíGNS

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 14. marts 2023

Om dig
Vi har brug for en kollega, som virkelig kan have mange bolde i luften og stadig have et stort smil på læben. Du skal være fuld af overskud og kunne yde en fantastisk service både for vores patienter men også for vores behandlere. Du skal også have nogle kommunikative egenskaber, så vores kunder altid får den bedste kundeservice.

Du skal have et overskud og et overblik, så du altid kan håndtere en travl hverdag.

Du skal kunne tage i mod patienter, tage telefonen, håndtere andre administrative opgaver.

Det er vigtigt, at du er mødestabil og ansvarsbevidst – din rolle er vigtig og mange mennesker er afhængige af, at du møder på arbejde.

Du skal være et kollegialt overskuds menneske og altid være positiv i din tilgang til kunder, til arbejdsopgaverne og til dine kollegaer.

Vi forventer af dig, at du virkelig bidrager til vores team, så vi alle er sammen om at skabe et arbejdsliv, som er inspirerende og udviklende.

Udover at være smilende og engageret i dit arbejde, skal du kunne lide at være initiativrig og energisk. Du skal være en fighter, en teamplayer og du skal kunne tage ansvar, træffe de rigtige beslutninger og turde går forrest med godt humør.

Det kan være en fordel, at du har en baggrund som klinikassistent, men det er ikke et krav. Det er også en fordel, at du kan formulere dig tydeligt på skrift.

Om SMíLEDESíGNS
SMíLEDESíGNS er førende indenfor tandretning med Invisalign.

Vores vigtigste målsætning og ambition er, at give flere mennesker et skønt smil uden bekymringer, samtidig med at vi har det godt arbejdsmæssigt og socialt.

Hvad kan SMíLEDESíGNS tilbyde dig?
Vi kan tilbyde dig spændende stilling enten på fuld tid eller minimum på 30 timer.
Vi kan tilbyde dig at arbejde i et fantastisk team, hvor vi har det sjovt og hjælper hinanden.
Vi skal nok sørge for, at du bliver grundig oplært.
Vi tilbyder en god løn og pension, såfremt du er den rette

Ansøgning sendes til mette@smiledesigns.dk Kun ansøgninger indeholdende CV og foto tages i betragtning. Tiltrædelse hurtigst muligt