Tandplejer søges til barselsvikariet

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 13. marts 2023


Sydthy Tandklinik søger tandplejer til et barselsvikariat fra 1. maj 2023. Vores team består af 2 tandlæger,
2 tandplejer og 4 klinikassistenter. Du kommer til at arbejde 4-5 dage om ugen med voksne og børne patienter. Vi tilbyder:

    En stilling, hvor du kommer til at arbejde hovedsagelig med undersøgelse, diagnostik, parodontalbehandling, forebyggelse mm. samt behandlingsplanlægning i samarbejde med klinikkens øvrige behandlere. Fleksibilitet/medindflydelse på arbejdsplan Mulighed for fastansættelse Mulighed for videreuddannelse (evt. plastfyldninger) Et fantastisk team med et super godt arbejdsmiljø, der sætter pris på god humor. Flere fælles arrangementer om året. f.eks. outdoor event, musical, biograf, messer, kurser mm.
Vi ønsker:
    At du kan arbejde kvalitetsbevidst, empatisk og selvstændigt
    At du er dynamisk, positiv og har lyst til en travl hverdag med udfordringer At du er mødestabil Et godt humør og har lyst til at deltage i fælles arrangementer
Klinikken er beliggende i det naturskønne Thy, midt imellem Thisted og Struer, tæt på nationalpark Thy, Cold Hawaii (Vorupør og Klitmøller) og med masser af udendørs og indendørs aktivitet. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. 97951040, eller sende din ansøgning på mail info@sydthytand.dk NB: Ny hjemmeside er under udarbejdelse. ?? Vi glæder os til at høre fra dig.