Tandplejer søges til Tandplejen i Fredensborg Kommune Genopslag

Tandplejer

Fuld tid | Region Hovedstaden | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 24. januar 2023

Tandplejen i Fredensborg søger en tandplejer, der brænder for at arbejde med børn og unge og omsorgspatienter i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Fredensborg Tandpleje er en moderne tandpleje med 24 medarbejdere fordelt på to klinikker i henholdsvis Kokkedal og Humlebæk. Begge klinikker er lokaliseret tæt på motorvejen henholdsvis 30 og 36 km. fra Københavns centrum.

Vi servicerer ca. 9500 børn og unge mellem 0-21 år og ca. 130 borgere i omsorgstandplejen. Tandplejen råder over to klinikker på to af kommunens plejecentre.
På nuværende tidspunkt er ca. 20 borgere visiteret til socialtandplejen og patienterne behandles på en af de to klinikker. Tandreguleringen varetages i et kommunalt tandreguleringscenter i Helsingør Kommune.
Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper.

Vi tilbyder:

En fuldtidsstilling på 35 timer ugentligt. Arbejdstiden er fra kl. 8-15, en enkelt dag om måneden fra kl. 10-17.

Ønsker du at arbejde på deltid hører vi også meget gerne fra dig.

Arbejdet består primært af behandling af børn og unge 0-21 år, men også undersøgelser og forebyggende behandlinger i omsorgstandplejen. Har du lysten og de rette kompetencer, vil du få mulighed for at udarbejde, planlægge og udføre undervisning af plejepersonale på vores plejecentre.

Gode muligheder for faglig sparring og vidensdeling, både med vores to erfarne tandplejere samt tandplejens øvrige medarbejdere. Vi vægter et stærkt samarbejde indenfor de enkelte faggrupper, men også med det øvrige personale.

En arbejdsplads med dygtige og engagerede kollegaer og hvor trivsel og udvikling er højt prioriteret.

Vi søger:

En omhyggelig tandplejer, gerne med klinisk erfaring, som går på arbejde for at gøre en forskel for tandsundheden blandt børn, unge og omsorgstandpleje patienter. Det er vigtigt at du både kan arbejde selvstændigt, men også indgå i teams og har lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

At du har en anerkendende tilgang til dine patienter og forældre/pårørende.

At du har lyst til at bidrage til Tandplejens fortsatte udvikling, herunder deltager aktivt i sparring, tværfagligt arbejde og vidensdeling.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive fastsat efter dine kvalifikationer.

Ansøgning:

Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte tandplejer Louise Vangaa Krebs eller overtandlæge Pernille Koch på tlf. 70 80 75 47.

Ansøgningsfristen er d. 20.2.23 kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler d. 22.2.23.

Tiltrædelse d. 1.4.23 eller snarest derefter.

Ansøgningen vedhæftes eksamensbevis, CV og andre relevante bilag.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelser, hvis du kommer i betragtning til en af stillingerne. Ved tilbud om ansættelse indhentes ligeledes børne- og offentlig straffeattest.

Læs mere om Tandplejen på https://www.fredensborg.dk/borger/sundhed-og-forebyggelse/tandplejen