Tandlæge til Nordfyns Kommunale Tandpleje

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 20. januar 2023

Er du uddannet tandlæge og på udkig efter en arbejdsplads med høje standarder, fagligt og socialt? Så kan Nordfyns Kommunale Tandpleje meget vel være stedet for dig.

Vi søger som udgangspunkt en fuldtidstandlæge på 35 timer/uge, men imødekommer også ønsker om deltidsansættelse.

Hos os vil du få en indholdsrig og dynamisk hverdag med gode muligheder for sparring og udvikling. Vi holder til på en stor og moderne centralklinik i Søndersø, hvor både faciliteter og faglighed er helt up-to-date. Al tandbehandling (fraset tandregulering) tilbydes under samme tag. Du vil på Nordfyn møde børn og unge med meget forskellige forudsætninger og behandlingsbehov.

Klinikkens faciliteter muliggør udfoldelse inden for stort set alle behandlingsområder, herunder også narkosebehandling og mere specialiserede endo- og kir-behandlinger. Med det nye tandplejetilbud for de 18-21 årige, vil protetik og kirurgi udgøre en større del af aftalebogen end tidligere. Vi er lydhøre over for individuelle interesser og ønsker, når det gælder planlægning af arbejdsskemaet.

Tandplejeteamet består af kompetente og dedikerede medarbejdere i alle aldre og med forskellig anciennitet. Vi er lige nu seks tandlæger, én tandplejer og otte klinikassistenter. Du vil opleve et godt og omsorgsfuldt kollegaskab med mulighed for deltagelse i forskellige sociale arrangementer, bl.a. sport, hygge og fællesspisning.

Som ansat i Tandplejen forventes det, at du har en åben og anerkendende tilgang til patienter og kolleger. Du skal have lyst til at bidrage til høj faglig kvalitet og et godt arbejdsmiljø.

Vi arbejder målrettet for at fremme tandsundheden og trivslen for kommunens børn og unge. Vi ser for os, at du også sætter en ære i at værne om smilet.

Vi tror på at samdrift og fremdrift går hånd i hånd. Vi løfter kerneopgaven ved fælles hjælp og samarbejder på tværs af kommunens organisation for at opnå de bedst mulige resultater.

Få en rundtur på klinikken her:

https://drive.google.com/open?id=1wJLJVjGLQAMsrhvmiYYNeMoAFvFG-wsk

Om Nordfyns Kommune

En naturskøn kommune med højt til himlen og kort til kysten – og så er den nærmeste storby aldrig mere end 30 minutter væk. Indbyggertallet er på ca. 30.000, hvoraf de ca. 5.700 er børn og unge i alderen 0-18 år og ca. 1.200 unge i alderen 18-22 år. I kommunen findes hyggelige by- og landsbysamfund med stærk lokal identitet. Tandplejepersonalet har stort kendskab til lokalmiljøet og støtter gerne op omkring en god etablering/integrering i kommunen.

Tandplejen i Søndersø er godt geografisk placeret ift. både motorvejen og den lige landevej (med direkte busforbindelser) til Odense.

Yderligere oplysninger

Du er altid velkommen til at kontakte vores overtandlæge Line Hansen på tlf. 20 36 72 51 eller mail lineha@nordfynskommune.dk (kun til spørgsmål omkring stillingen). Døren står også altid åben, hvis du har lyst til at møde os og opleve klinikken.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 20. februar 2023 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 10 - 2023.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.