Kan du få smilet frem på Faaborgenserne og er du klar til at blive en del af fremtidens tandlægekæde?

Klinikassistent

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 22. september 2022

Vi har en sjælden stilling ledig som klinikassistent på vores klinik i Faaborg med start 1. oktober 2022 eller snarest muligt. Stillingen er fast: 32-37 timer. Vi er en mellemstor klinik, og vi søger en relationskompetent og udadvendt klinikassistent. Opstart 1. oktober eller snarest muligt.

Vi er ambitiøse, seriøse og kvalitetsbevidste - og arbejder hver dag på at skabe unikke og personlige oplevelser for vores patienter.

Vi kan tilbyde dig en hverdag med mulighed for at jonglere med mange bolde. En hverdag hvor du spiller en central rolle i forhold til at sikre vores vision.

Om du har få eller mange års erfaring er ikke så vigtigt, når bare du har hjertet med på arbejde og brænder for det du laver i mødet med patienten.

Er du nærværende, servicemindet og kan lide at arbejde selvstændigt? Har du lyst til at indgå i relation/dialog med vores patienter? Skabe tryghed og opbygge tillid, hører vi rigtig gerne fra dig.

Dit primære fokus som klinikassistent indebærer hovedsageligt at du arbejder ved stolen og du vil få selvstændige opgaver såsom digitale aftryk, tandrensninger og instruktioner.

Du tilbydes

· Muligheden for at sætte dit eget præg på løsninger i klinikken
· Løn efter kvalifikationer
· Bred kontaktflade
· Sparring med kollegaer på øvrige klinikker og Haralds hovedkontor
· Kompetenceudvikling i Harald akademi
· Sundhedsforsikring
· Deltagelse på events og årsmøder

Kontakt

Ønsker du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Harald Tandlægehuset Faaborg og partner Søs Ryborg på telefon 2720 8399.

Du kan læse mere om Harald på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning elektronisk via e-mail til srj@harald.dk. Vores klinik

Klinikken er en del af selskabet Harald P/S, som er en tandlægekæde kun ejet af tandlæger. Kæden består, på nuværende tidspunkt, af 15 klinikker spredt over hele landet. Se yderligere information om Harald P/S på www.harald.dk.

Fremtiden
Januar 2023 flytter vi hele klinikken til en splinterny klinik i Faaborgs nye sundhedshus. Vi kommer til at ligge på 2. sal med udsigt over sundet i Faaborg. Huset står der allerede, tegningerne er stort set på plads, og er du hurtig, vil du få mulighed for at få indflydelse på både indretning og planer for den kommende klinik.