Klinikassistent til tandlægen.dk Østerbro

Klinikassistent

Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 19. september 2022

Er du en dedikeret og serviceminded klinikassistent?

Har du god erfaring med assistance ved stolen eller har din fokus især været på reception/administration?

Passer du på og holder du af én af disse roller?

Så vil vi glæde os til at høre fra dig!

tandlægen.dk Østerbro
Vi har en skøn klinik på Østerbro, der tilbyder generel forebyggende tandpleje og mere avancerede behandlinger og operationer. Vi søger nu endnu en klinikassistent, der enten kan assistere ved stolen eller har erfaring med receptionsarbejde.

Vi har et velfungerende team, der i dag består af tre tandlæger, to tandplejere, tre klinikassistenter og én souschef, der varetager de administrative funktioner og receptionen. Der er derfor rig mulighed for at supportere og sparre med hinanden.

Om dig og jobbet
Du er pligtopfyldende og ansvarlig. Heri ligger både, at du er serviceminded, udviser interesse for faget og klinikkens drift, samt sætter en ære i at udføre dine opgaver på bedste vis.

Alt afhængig af din baggrund og erfaring vil du primært assistere ved stolen eller passe receptionen.

Vores patienter spænder bredt i alder, og derfor skal både unge som gamle føle sig velkommen, når de er på klinikken. Det er derfor vigtigt, at du netop har et stort servicegen og let til smil.

Det er ligeledes vigtigt, at du bidrager både til det faglige og sociale samarbejde, da du hos os får kompetente, venlige og veluddannede kollegaer.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi mødes alle på tværs af kæden én gang årligt til fælles fagdag, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, mens vi suger viden til os.

Du et er en fordel, hvis du har kendskab til Dental Suite.

Stillingen er på 32-37 timer med jobstart snarest muligt.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Ditte Hjortkjær Hansen på dh.oesterbro@tandlaegen.dk eller 39 29 93 00

Jobbet søges hurtigst muligt via ”Ansøg” feltet, vi behandler ansøgningerne løbende. Men venter gerne på det rette match.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Kontaktdata

Se også