Vi har fået ny tandplejerkollega - og ønsker os én mere!

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 3. august 2022

Vores tandplejere er værdsatte og en højt prioriteret del af vores behandlerteam. Vi og vores nye klinikejer sætter stor pris på deres evne til at diagnosticere, forebygge og PA-behandle. Vi vil også sætte pris på at få dig om bord - så send endelig et par ord hurtigst muligt.


Vi værdsætter nye input og en glad hverdag
Tandlægen.dk Vejen er en stor digitaliseret klinik med 9 veludstyrede klinikrum med bl.a. intraoral scanner og panorama røntgen. Vi består pt. af 22 medarbejdere - heraf 6 tandlæger og 3 tandplejere + 1 ny, og vi kan sagtens bruge 1 mere.

Vi er ISO-certificerede og prioriterer kvalitet i alle led - også menneskeligt. Vi udfører de fleste typer behandlinger og arbejder som et team, hvor vi sparrer med hinanden og udnytter, at vi har forskellige spidskompetencer. Vi fokuserer desuden på udvikling, den gode hverdag og omsorgen for vores mange patienter.

Vi har fået Sagar Deb ombord som klinikejer for ca. 1/2 år siden. Det har banet vejen for ny inspiration på alle fronter. Sagar er en åben, direkte og empatisk leder. Han lægger vægt på, at alle yder deres bedste, leverer kvalitet og hjælper hinanden. Ja kort sagt trives med ansvarlighed og et sundt klinikfællesskab, hvor der også bliver gjort en dyd ud af den gode stemning og et godt arbejdsmiljø.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt.Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. I maj måned 2022 mødtes vi alle 800 til et fagligt arrangement med et væld af foredrag og hyggeligt sammenværd, og vi gentager succesen i 2023.

Om dig og jobbet
Som tandplejer har du en central rolle og skal være garant for en kompetent behandling af vores patienter inden for alle tandplejerfagets aspekter. Dette indeholder undersøgelser, diagnostik, PA-behandlinger mv..

Du kan både være nyuddannet og meget erfaren. Du kan møde patienterne i øjenhøjde, er serviceminded og smilende - og så lægger du vægt på vedvarende at dygtiggøre dig.

Vi kan tilbyde dig:

  • masser af spændende og udfordrende patienter
  • hjælp af klinikassistent til de svære patienter
  • kurser til dygtiggørelse og udvikling af dig selv
  • lupbriller med lys, så du kan se, hvad du laver
  • sociale arrangementer som storbyferie, sommerfest, julefrokost og cafeaftener

VI kan tilbyde en arbejdsuge på 37 timer, men er fleksible og færre timer kan også gøre det. Opstart efter aftale

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Souschef Gitte Bue via klinikkens telefon: 75 36 01 16 eller om aftenen/i weekenden på mobil: 21 67 35 59.

Se mere på tandlægen.dk/Vejen

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontaktdata

Hjemmeside

Se også