Tandplejer søges

Tandplejer

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 1. august 2022

Søger du en deltidsstilling som tandplejer hos en velfungerende og moderne klinik, skal du se nærmere her.

Vores klinik ligger i Ry ti minutters gang fra togstationen, og vi søger den helt rigtige tandplejer til at indgå i vores velfungerende team. Vi er i dag 3 tandlæger, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter og 2 klinikassistentelever.

Vi tilbyder en moderne klinik med et bredt spektrum af behandlinger indenfor voksentandpleje. Vi har for mange søde og velmotiverede patienter, og vi har derfor brug for dig.

Vi lægger vægt på, at du formår at arbejde selvstændigt og systematisk samt har gode kommunikationsevner. Vi sætter desuden pris på, at du har gode samarbejdsevner, og at du sætter en ære i at aflevere et godt stykke arbejde. Vi benytter os af Dentalsuite og Trios scanner, så kendskab til disse er en fordel, men ikke et krav. Dog forventer vi, at du har godt kendskab til gældende love og regler.

Vi tilbyder et spændende job på ca. 20 timer ugentlig med gode muligheder for efteruddannelse. Vi holder løbende ansættelsessamtaler med tiltrædelse snarest. Vi venter dog gerne på den helt rigtige tandplejer.