Erfaren klinikassistent til stor klinik i Odense/Middelfart

Klinikassistent

Deltid, Vikariat | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 23. juni 2022

Er du en dygtig klinikassistent? Holder du af at assistere ved stolen? Har du let til smil, og sætter du - ikke mindst - pris på mange kompetente kolleger?

Så send os et par ord - hurtigst muligt.

Vi er tandlaegen.dk i Odense & Middelfart
Vi har en stor og moderne klinik i Odense centrum, der tilbyder alle former for tandbehandling.

Vores velfungerende team består af 10 tandlæger, 1 specialtandlæge, 5 tandplejere, 14 klinikassistenter, 1 administrativ medarbejder og 3 receptionister.

Vi har et særligt fokus på det gode arbejdsmiljø og anvender derfor nyt teknologisk udstyr - til gavn for både vores patienter og medarbejdere. Desuden efteruddanner vi os løbende, så vi til en hver tid kan behandle i forhold til ny forskning og viden, ligesom vi alle i fællesskab bidrager til at få hverdagen til at fungere som helhed. Så du får rig mulighed for udvikling og at blive inspireret af dygtige kolleger.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt, og med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer.

Om dig
Vi søger nu dig, der som klinikassistent kan udføre all round klinikassistentarbejde, og som har lyst til at arbejde på begge vores klinikker. Primært på den vores store klinik i Odense, men lejlighedsvis også på vores klinik i Middelfart.

Vi vil værdsætte, at:

  • Du er moden og erfaren og har styr på alt fra tandrensning til aftryk mv.
  • Du brænder for dit fag og ønsker løbende at udvikle og dygtiggøre dig.
  • Du forstår at møde patienterne i øjenhøjde
  • Du er ansvarlig og udfører dine opgaver på bedste vis
  • Du er imødekommende og bidrager til et stærkt og konstruktivt samarbejde.

Stillingen er et vikariat på 30-35 timer om ugen - med mulighed for fastansættelse.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeanette Bruun på telefonnr.: 66126226 eller på mail: jb.centrum-odense@tandlaegen.dk.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.Kontaktdata

Se også