Tandlæge til Faaborg-Midtfyn Kommunale Tandpleje

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 12. maj 2022

Stillingen er efter ansøgers ønske enten en fuldtids-, deltids- eller tidsbegrænset ansættelse. Placering som udgangspunkt i Ringe, men placering i Faaborg eller begge steder kan ligeledes aftales.

Faaborg-Midtfyn kommunale tandpleje søger en tandlæge med dansk autorisation, det er dog ikke et krav at du har ret til selvstændigt virke.

Om dig: Du brænder for tandsundhed og for at gøre en forskel for børn og unge. Du er glad for dit håndværk og har lyst til at bidrage til en hverdag med fokus på høj faglig kvalitet.

Vi kan tilbyde:
Daglig sparring med erfarne kolleger, evt. mentorordning, hvis du er nyuddannet tandlæge eller er ny i den pædodontiske verden.
Et godt arbejdsmiljø med velindrettede lokaler og moderne udstyr.
Fokus på kompetenceudvikling, efteruddannelse og teamsamarbejde.

Lidt om os:
Vores team har et bredt erfaringsgrundlag og består af både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vi vægter efteruddannelse til alle faggrupper højt og arbejder med uddelegeringer. Vores tandpleje har to filialer, en stor klinik i Ringe og en lidt mindre i Faaborg. Opgaverne løses i en fælles forståelse af, at vi har en sundhedsfremmende og profylaktisk profil.
Dine nye arbejdsopgaver vil bestå i diagnostik og behandling af vores børn og unge.
Tandplejen bruger TK2 som journalsystem og VisiQuick som røntgenprogram.

Yderligere oplysninger: Du er velkommen til at kontakte overtandlæge Camilla Vognæs, tlf. 72530610 eller mail cadiv@fmk.dk hos hvem yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes.

Ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med baggrund i gældende overenskomst i henhold til principperne om Ny løn og er betinget af, at der kan indhentes ren børneattest og straffeattest uden anmærkninger af betydning for varetagelse af jobbet.

Forventet start: 8. august 2022 eller efter aftale.

Ansøgning: Send din ansøgning med bilag elektronisk via linket nedenfor. Den skal være os i hænde senest den 12. juni 2022.

Vi holder ansættelsessamtaler den 16. juni 2022 efter arbejdstid på klinikken i Ringe.

Kontaktdata