Tandplejer - gerne ny - til tandlægen.dk Solrød

Tandplejer

Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 12. maj 2022

Tandplejer lige om lidt? Ny eller forholdsvis ung i faget?

Kom til tandlægen.dk Solrød!

Med bootcamp og mentorsparring for tandplejere sætter vi ekstra skub i din udvikling.

tandlægen.dk Solrød for voksne og børn
Vi er en moderne klinik - opdateret med den nyeste teknologi og viden, der søger dig, der ønsker at arbejde med alle aspekter af tandplejerfaget.

Vi ligger i praksiskommunen Solrød. Det betyder, at privatpraktiserende tandlæger i kommunen har indgået aftale om også at behandle børn og unge. Vi har således glæde af at varetage hele familiers tandsundhed.

Vi er en klinik med et godt team, pt. bestående af to tandlæger, to tandplejere, fire klinikassistenter og én elev. Vi udfører alle former for almindelige tandbehandlinger.

Vi lægger stor vægt på at skabe tryghed for vores patienter. Vores erfaring viser, at mange er nervøse, og anbefaler dem derfor at medbringe deres egen musik. Med mobil og headsæt finder man ro.


Tandlægen.dk - et fællesskab med bootcamp og mentorordning
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt og tilbyder løbende kurser. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Og alle behandlere tilbydes lupbriller med lys, så vi kan se, hvad vi laver.

For ansatte tandplejere med max 18 måneders ancinnitet, tilbyder vi en bootcamp, der består af 8 kursusdage fordelt på 4 gange fra august til oktober 2022. Internatkurset giver ekstra god indføring i særloven, journalskrivning, behandlingsplaner, PA-behandlinger mv. Samtidig bliver man tildelt en mentor, som altid er klar med gode råd, når tvivlen sætter ind i hverdagen.


Om dig og jobbet:
Du kan være erfaren eller nyuddanet. Vi ved, at man som ny har så meget at byde på, men at man også lige skal etablere sig som dygtig behandler. Afhængig af den sparring man får, kan det tage kortere eller længere tid. Hos os er det kortere!

Som tandplejer har du en central rolle og skal være garant for en kompetent behandling af vores patienter inden for tandplejerfaget. Dette indeholder bl.a. undersøgelser og diagnostik samt PA-behandlinger.

Vi forventer således, at du:

  • er positiv og smilende
  • er rolig og tillidsvækkende - særligt i relation til børn
  • sætter en ære i at yde god kvalitet og service
  • er fleksibel og med tiden selvstændig
  • er interesseret i at tage aktivt del i klinikkens udvikling

Vi foretager i øvrigt behandlinger på et højt niveau og har derfor generelt fokus på vedvarende efteruddannelse.

Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø, et stabilt klinikteam med skønne kollegaer, og faste sociale arrangementer.

Stillingen er som udgangspunk på fuldtid, men vi er fleksible omkring timer.


Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Klinikleder Mie Weiland på mail.: mws.solroed@tandlaegen.dk

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.


Kontaktdata

Se også