Tandlæge til Tandplejen

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 12. maj 2022

Tandplejen i Haderslev Kommune søger en tandlæge på 21-35 timer ugentligt, med ansættelse 1. august 2022 eller snarest derefter. Du er også velkommen til at søge, hvis du kun ønsker en anden ansættelsesgrad.

I Tandplejen i Haderslev Kommune har vi et godt fagligt og kollegialt miljø, hvor vi prioriterer faglig sparring højt. Vores klinikker har en god standard, vi arbejder med Soltec-tand som journalsystem og anvender VisiQuick til røntgen.

I Tandplejen har vi gennemgået en strukturændring, så vi holder fokus på den faglige sparring, og sørger for den fortsatte udvikling, både fagligt og som attraktiv arbejdsplads.

Du er velkommen til at ansøge, både som nyuddannet og som erfaren tandlæge. Hvis du er nyuddannet, vil vi tilrettelægge et opstartsforløb, hvor du vil blive understøttet af en erfaren mentor, så du får en ordentlig og tryg opstart på karrieren.

Vi vil fortsat videreudvikle en tandpleje med høj faglighed, fokus på facilitering af sundhed, god service og gode arbejdspladser med en sund balance mellem disse hensyn. Vi forventer dit positive bidrag til denne udvikling.
Du kan læse mere om Tandplejen på Haderslev Kommunes hjemmeside

Desuden kan vi tilbyde:

  • En spændende og afvekslende hverdag med mulighed for specialisering
  • En stilling som passer godt til den travle børnefamilie, og giver mulighed for et aktivt fritidsliv
  • Mange gode og dygtige kollegaer og et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på den faglige udvikling
  • En lønindplacering efter gældende overenskomst med udgangspunkt i dine kvalifikationer og den opgavevaretagelse, der aftales

Vi forventer, at du:

  • Sætter din faglighed højt og vil investere dig selv i fortsat faglig udvikling
  • Møder vores borgere i øjenhøjde og med et positivt sind
  • Vil bidrage med både engagement i vores patienter og i videreudvikling af vores tandpleje

Haderslev Tandpleje servicerer 11.500 af kommunens ca. 56.000 borgere. Omkring 11.000 af dem er børn og unge, resten er omsorgs- og specialtandplejepatienter. Vi er 42 ansatte, fordelt på tre behandlingsklinikker og en samlet tandreguleringsklinik.

Vi bor i et naturskønt område strækkende sig fra Lillebælt og 60 km ind i Sønderjylland. Vi har gode servicetilbud, et godt kulturelt tilbud og er trafikalt placeret lige syd for Trekantområdet.

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, kan du kontakte overtandlæge Helle Svenning Jensen på telefon 74 34 80 18, eller mail: hesj@haderslev.dk.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV samt bilag senest søndag den 19. juni 2022 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.