Tandplejer søges til spændende og alsidig stilling i Vordingborg Kommune

Tandplejer

Fuld tid | Region Sjælland | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 14. januar 2022

Vordingborg kommunale tandpleje søger pr. Pr. 01.03-22 eller snarest derefter en tandplejer til en fast fuldtidsstilling.

Som tandplejer i Vordingborg kommunale tandpleje, får du ud over, tandlæger, specialtandlæge, tandtekniker og KA’er, også 3 tandplejer kollegaer, som altid er friske på sparring, hjælp og et godt råd. Generelt vægter vi livslang læring og kompetenceudvikling højt hvor den rette profil kan drive det vidt inden for de rammer den kommunale tandpleje kan tilbyde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være undersøgelser og forebyggende behandlinger på børn og unge. Vi har omfattende profylakseprogrammer til patienter med forskellige behandlingsbehov og aldersgrupper, hvor et særligt fokus hviler på det tværfaglige samarbejde med sundhedspleje og daginstitutionerne.

For at sikre alle uanset baggrund de bedste forudsætninger for en god og glidende overgang til privat praksis, gør vi meget ud af have en anerkende tilgang til vores patienter, og går meget langt for at give den enkelte en særlig oplevelse der understøtter motivationen til livslang egenomsorg for deres tænder.

Dine arbejdsopgaver vil tage afsæt i kerneopgaven med børn og ungdomstandpleje herunder undersøgelser, profylakse samt forebyggelse og behandling af tandlægeangst. Derudover har vi I Vordingborg kommune en special og omsorgstandpleje, hvor tandplejerne med engagement for disse grupper skal indgå som en fast del af teamet.

Hvis du har engagement for disse grupper, har du rig mulighed for at få en meget alsidig hverdag, med en bred vifte af opgaver, og ville kunne indgå som en aktiv del af teamet når der skal nytænkes og skabes de bedst mulige vilkår for borgere i tilbuddet. Med andre ord venter en alsidig stilling hvor du kan få alle dine kvalifikationer i spil.

Vi vægter den faglige sparring meget højt og har derfor videreuddannelse højt rangeret på vores prioriteringsliste.

Tandplejen består af 32 engagerede medarbejdere fordelt ud på 3 matrikler i Vordingborg, Stege og Præstø. Som ansat hos os kommer du ind i et team, som trives i et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og en fantastisk holdånd. Her i tandplejen vægtes en omsorgsfuld og anerkendende tilgang til hinanden, og du skal vælge os, hvis du ønsker en arbejdsplads med plads til masser af grin, og en hverdag med rig mulighed for faglig udvikling, sparring og fordybelse for den enkelte.

Har denne stilling vakt din interesse vil vi glæde os til at modtage og læse din ansøgning, som sendes via linket senest d. 10/2-2022. Samtalerne forventes afholdt i uge 8. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte overtandlæge Nina Nørrevang på mail ning@vordingborg.dk eller på telefon 55363787.

Vordingborg Kommune
Vordingborg Kommune ligger en times kørsel fra København med bil eller tog. Her kan du bo og arbejde nær skov og strand og alligevel være tæt på de mange gode indkøbsmuligheder og kulturelle tilbud i vores byer og købstæder. Vi har ca. 46.000 indbyggere og 4.000 medarbejdere, som i tråd med vores vision 2030 arbejder på at gøre Vordingborg Kommune til ”storbyens sundeste og smukkeste forhave, summende af aktivitet, med internationalt udsyn og et blomstrende erhvervsliv”.

Kontaktdata

Se også