Dentist.dk søger en tandplejer til klinikken i Herning.

Tandplejer

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 4. januar 2022

Vi søger en rar og empatisk tandplejer til vores dejlige klinik i Herning på den jyske hede. Stillingen er en deltidsstilling.

Teamet er dynamisk, positivt og vant til en travl dag med udfordringer. Personalegruppen består af én tandlæge, to tandplejere og tre klinikassistenter.

Som tandplejer hos os skal du kunne arbejde selvstændigt, men stadig bidrage til klinikkens faglige udvikling sammen med de andre behandlere. Klinikken har en patientgruppe med et stort behandlingsbehov. Derfor handler det om, at du har hænderne skruet rigtigt på, er kvalitetsbevidst samt trives og kan holde roen i en travl hverdag. Klinikken anvender DentalSuite.

Klinikken er en del af Dentist.dk, som har 18 klinikker rundt i hele landet. Blandt behandlerne på alle klinikker er der rig mulighed for faglig sparring.

Opstart 1/3-22 eller efter aftale.

Kan du være imødekommende overfor vores patienter, skabe tryghed mellem behandler og patient samt har kompetencerne på plads? Så send os din ansøgning og CV på email: job@dentist.dk og skriv ’Tandplejer Herning’ i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Majbritt på tlf: 20 77 32 66

Vi glæder os til at høre fra dig