Søger du fyldt bog og arbejdsglæde?

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 11. oktober 2021

Dentist.dk søger en tandplejer til vores klinik i Tønder i det sønderjyske. Stillingen er ikke nyoprettet, så du overtager en masse glade patienter, som har været vant til vores gode service og håndværk.

Vi søger snarest muligt.

Teamet er dynamisk, positivt og vant til en travl dag med udfordringer men altid med humor og glimt i øjet. Personalegruppen består af 3 tandlæger, 2 tandplejere, 5 klinikassistenter og 1 receptionist.

Som tandplejer hos os skal du kunne arbejde selvstændigt, men stadig bidrage til klinikkens faglige udvikling sammen med de andre behandlere. Vi har et stort opland med stort behandlingspotentiale, så vi har rigtig travlt. Derfor handler det om, at du har hænderne skruet rigtigt på, er kvalitetsbevidst samt trives og kan holde roen i en travl hverdag.

Klinikken er en del af Dentist.dk, som har 19 klinikker rundt i hele landet. Blandt behandlerne er der rig mulighed for faglig sparring, både i Tønder og på tværs af klinikkerne. Vi har tandlæger og tandplejere med erfaring indenfor samtlige behandlingsformer herindunder implantologi og ortodonti.

Vi er interesserede i, at vores behandlere har så mange kompetencer som muligt, så hos os sætter du selv grænser for hvilke behandlinger du vil udføre, så længe du kan dit kram. Ellers sørger vi for, at du kommer til det gennem faglig sparring og kurser for at opnå færdighederne.

Kan du være imødekommende overfor vores patienter, skabe tryghed mellem behandler og patient samt har kompetencerne på plads? Så send os din ansøgning og CV på email: job@dentist.dk og skriv ’Tandplejer Tønder’ i emnefeltet.

For spørgsmål ring til Majbritt på 20 77 32 66

Vi glæder os til at høre fra dig.