Erfaren tandlæge søges til travl klinik i Slagelse

Tandlæge

Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 22. juli 2021

Kære nye tandlægekollega.

Vi er en stor klinik i centrum af Slagelse med 19 ansatte fordelt på 5 tandlæger, 2 tandplejere, 1 klinikchef, 5 Klinikassistenter, 2 klinikassistentelever, 1 tandplejer studerende til weekend-medhjælp, 1 receptionist, 1 rengøringsassistent og 1 bogholder. Vi har som team et fantastisk sammenhold og god stemning sammen. Klinikken består af 9 behandlerrum og panorama røntgen og blev nyrenoveret i sommeren 2015. Vi har et stort patientkartotek og en stor tilgang af nye patienter. Klinikken er bygget op omkring et spa koncept, som er udviklet, for at favne alle patienter, inklusiv patienter med tandlægeskræk (for mere information se gerne vores hjemmeside: schiffs.dk). Vi varetager alle former for behandlinger inklusiv kirurgi.

Da en af vores erfarne tandlæger har opsagt sin stilling, søger vi en tandlæge til en stilling på 30-37 timer ugentligt fordelt på 4-5 dage om ugen med fuld aftalebog og mulighed for at lave alle slags behandlinger, også større behandlinger. Stillingen ønskes besat fra 1 september 2021 eller så hurtigt efter som muligt. De fleste af vores nuværende behandlere pendler fra København, hvilket fungerer fint.

Tandlægen vi søger må gerne have god erfaring, men ikke en nødvendighed, da vi gerne hjælper til med at udvikle den helt rigtige kandidat. Du skal have mod på en travl hverdag, da vi har mange patienter med store behandlingsbehov.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og hvem ved, måske er du lige den vi søger og omvendt.

Med venlig hilsen
Team Schiffs