Dygtig og ambitiøs tandplejer til Godt Smil Slagelse

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 20. juli 2021

Ønsker du dig en moderne arbejdsplads, en varierende og spændende hverdag, gode kollegaer og fagligt stærke sparringspartnere? Hvis ja - så læs videre her!

Stillingen er med opstart hurtigst muligt - det kan være enten fuldtid eller delitd - vi er fleksible med antal arbejdstimer/ dage og vi tilpasser gerne stillingen efter den rette kandidat. Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede nu.

Hos Godt Smil Slagelse er vi et team med 6 tandlæger, 3 tandplejere og 7 assistenter og en service manager. Vi laver alle slags behandlinger og arbejder med både Invisalign og Clear Correct.

Klinikken råder over 7 store klinikrum og er en del af Sundhedshuset beliggende i centrum af Slagelse, tæt på tog og gratis parkering. Fordelen ved at køre til Slagelse (og væk fra København) er, at du kører mod trafikken og slipper for kø om morgenen!

Vi tilbyder dig

  • Fleksible arbejdstider og en god lønmodel
  • En lærerig og udfordrende hverdag med fuld aftalebog
  • Sparring og samvær med fagligt kompetente kollegaer
  • Mulighed for deltagelse i interne såvel som eksterne kurser

Som tandplejer får du dit eget klinikrum og et servicecenter og en reception, der bl.a hjælper dig med at fylde din bog op. Kommer du langvejs fra, kan du blive kompenseret for lang transporttid.

HER kan du læse mere om at være tandplejer hos Godt Smil.

Din personlige profil

  • Du har en høj faglig standard og går ikke på kompromis med kvaliteten
  • Du har fokus på at dine patienter får en god og tryg oplevelse på klinikken
  • Du er en hold spiller der ønsker at bidrage til en god kommunikation og et behageligt arbejdsmiljø

Du kan enten have flere års erfaring eller være ung ambitiøs tandplejer på vej – vi tilrettelægger jobbet så det passer til din profil.

Hvorfor Godt Smil?

Godt Smil er lige nu inde i en fantastisk udvikling og har lige åbnet vores klinik nr. 30 i Danmark. I takt med stigende antal klinikker og patienter, får vi også løbende brug for flere dygtige kollegaer.

Godt Smil tilbyder veltilrettelagte rammer og vilkår, samt en central administration og servicecenter, så du som tandplejer kan koncentrere dig om det faglige og patienterne.

Og vi er iøvrigt blandt de klinikker i Danmark med den højeste patienttilfredshed.

Men godt arbejdsliv handler også om at have gode kolleger. Derfor prioriterer vi sociale aktiviteter og det at have det sjovt sammen!

For spørgsmål vedrørende stillingen, kontakt Area Manager Jurgita på mail jurgita.mazylyte@godtsmil.dk eller telefon 26 46 01 08.

Af hensyn til GDPR modtager vi ikke ansøgninger på mail. For at komme i betragtning bedes du sende din ansøgning via vores hjemmeside www.godtsmil.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontaktdata

Hjemmeside