Tandplejer søges til stor og topmoderne praksis.

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 3. maj 2021

Valby tandklinik søger tandplejer til en ny og topmoderne praksis.

Vi søger 1 fuldtids tandplejer til en stilling på 30-37 timer med Start d 1/8. Som tandplejer skal du være med til at tage imod og behandle de nye patienter. Det derfor vigtig, at du er ansvarsbevidst, smilende og har en åben personlighed for at kunne sikre en god relation til patienten hurtigt.

Vi forventer et højt fagligt niveau, glæde ved faget og et ønske om udvikling, både personligt og fagligt i et stærkt socialt miljø.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med søde kollegaer og god daglig ledelse, hvor vi vægter åbenhed, ærlighed og proaktivitet højt. Du vil få indflydelse på planlægning af dine arbejdstider, således, at de passer ind i din hverdag.

Klinikken er udstyret med 14 klinikrum. Vi er 8 tandlæger og 8 tandplejere, som behandlere på klinikken. Udstyret på klinikken er opdateret efter nyeste og bedste standarder. Vi har OP og 3D scanner, som vi med stor glæde bruger. Vi laver alle former for behandlinger på klinikken. Herunder en afdeling, som kun laver invisalign.

HVEM ER VI?

Vi er to indehavere der til daglig driver Tandlægerne i Parken og Valby tandklinik med et team på ca. 55 ansatte. Vi har tilsammen mere end 15 års erfaring og ved hvordan man skaber en god arbejdsplads med sunde værdier. Vi holder jævnligt behandlermøder, hvor personalet mødes for at diskutere faglige cases. Vi har en stærk social kultur, hvor vi mødes udenfor arbejdstid. Seneste arrangement var en tur på restaurant med god vin, drinks og mad. Der er ikke mødepligt til disse arrangementer, men vi sætter pris på et team der har en oprigtig lyst og mulighed for at indgå i de fælles aktiviteter. Det skaber et godt sammenhold!

NB! Alle ansøgninger behandles med diskretion

Vi glæder os til at høre fra dig ??

Med venlig hilsen

Valby tandklinik

Mathias Rud Jacobsen

TANDLÆGE

E.: job@tandbro.dk T.: 61 68 63 62