Tandplejer i central rolle

Tandplejer

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 12. januar 2021

Vi værdsætter vores tandplejere - deres eminente evne til at diagnosticere og forebygge. Vi vækster og vil også værdsætte at få dig med på holdet. Så tøv ikke, hvis du vil være en del af en spændende hverdag med dygtige kolleger og et unik tværfagligt fællesskab.

Vi er en moderne klinik med mange vinkler på kvalitet og faglighed. Vi har bl.a. indrettet os med nye XO units, panoramarøntgen, topmoderne sterilisation, laboratorium og lift til kørestol brugere. Hverdagen er travl med en meget bred vifte af patienter - både børn og voksne. Vi prioriterer samarbejde og sparring på tværs af faggrupper. Vi udvikler os løbende og er i front på både behandlings- og forebyggelsessiden.

Vores team består i dag af 6 tandlæger, 1 specialtandlæge i tand- mund- og kæbekirurgi, 8 klinikassistenter, en elev, en administrativ medarbejder og ikke mindst 3 tandplejere. Desuden har vi tilknyttet en ortodontist, en tandtekniker og en narkoselæge. Vi holder til i Sundhedshuset Thy, hvor der også er tilknyttet psykologer.

Faglighed og fællesskab

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser og sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. I hverdagen afholder vi behandlermøder, hvor behandlingsplaner og faglige spørgsmål diskuteres. Vi deltager alle i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om dig og jobbet

Du er erfaren, selvstændig og tager ansvar. Du kan sætte barren højt og bidrage med den ypperste behandling af vores mange trofaste patienter. Som tandplejer udfylder du på klinikken en central rolle, og er som udgangspunkt patienternes primære kontakt i forhold til undersøgelse, pleje og PA behandlinger. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i den position.

Du er engageret og ambitiøs med dit fag. Du er åben og ønsker både at bidrage, men også modtage sparring fra dine kollegaer. Stillingen er på 37 timer. Skulle du have ønske om et andet timetal, så ser vi på mulighederne.

Er du tilflytter til Nordjylland, bistår vi med, at du finder dig - og evt. din familie til rette i området. Du kan læse mere om Thisted og den hjælp du kan få som tilflytter her: Velkommen til Thy (thisted.dk)

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikken på admin.thisted@tandlaegen.dk eller souschef Maj-Britt Jensen på telefon 97 92 11 10. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Du kan læse mere om klinikken her: https://tandlaegen.dk/thisted/tigervej/ og på Facebook “Tandlægerne Sundhedshuset Thy”.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte. Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

Kontaktdata

Se også